NAGRADNJAČE

Pepe Jeans i Shoebedo vam poklanjaju trendi tenisice

28.09.2015 u 15:27

  • +6

Pepe jeans

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Ususret jeseni, ShoeBeDo vam iz svog širokog muško-ženskog asortimana Pepe Jeansa poklanja dva para atraktivnih tenisica po izboru

Pepe Jeans, brand koji je nastao 1973. godine kao mali štand na popularnom Portobello Roadu u četvrti Notting Hill u Londonu, danas kreira trendove koje prati cijeli svijet, njegujući urbani modni stil odijevanja s naglaskom na detalje.

Upravo je pomno odabranim detaljima ispunjena i posljednja kolekcija tenisica, koje su svojim bojama, materijalima i oblicima kao stvorene za nadolazeće hladnije dane.

Bogatu ponudu tenisica možete pronaći na www.shoebedo.com, kao i na prodajnim mjestima ShoeBeDoa te Pepe Jeansa u Arena Centru.

Osim Pepe Jeansa, ShoeBeDo u svojoj ponudi ima i brandove kao što su Vans, Adidas, Skechers, Nike, Dr. Martens, Replay i Diesel footwear i torbe, Timberland, Palladium, Reebok, Converse, Lacoste, New Balance, Hunter, EMU...

Lajkaj ShoeBeDo koji poklanja dva para trendi Pepe Jeans tenisica po izboru, a dobitnice su Barbara Korinčić i Vesna Šabanović iz Zagreba.