MAMAC ZA POGLEDE

Penelope Cruz u trapericama koje izdužuju noge izgleda kao milijun dolara

03.09.2019 u 11:52

Bionic
Reading

Penelope Cruz protekle dane boravi u Veneciji na 76. Venecijanskom filmskom festivalu. Atraktivna Španjolka ne prestaje oduševljavati svojim izborom stajlinga, kako na crvenom tepihu, tako i izvan njega. Paparazzi su slavnu glumicu slikali u šetnji Venecijom, odjevenu puno ležernije nego što smo je imali prilike vidjeti prethodnih dana

Holivudska ljepotica Penelope Cruz nije prošla neprimijećeno dok se šetala otokom Lidom u Veneciji. 45-godišnja Španjolka je za šetnju Lidom odabrala sportsku eleganciju, uskladivši kratki crveni sako s duplim kopčanjem s elegantnim plavim trapericama trapez kroja, a začinivši stajling dvobojnom Chanelovom torbicom napravljenom od prošivene kože te crnim japankama s debelim potplatom.

Slavna ljepotica, visoka 168 centimetara, napravila je odličan potez odlučivši se za trapezice, jer ovaj model traperica vizualno izdužuje noge, a plus je i to što su prekrile debeli potplat na cipelama pa glumica djeluje puno više nego što zapravo jest.

  • +3
Penelope Cruz Izvor: Profimedia/Backgrid UK / Autor: Backgrid

Inače, trapezice u proteklih nekoliko sezona ponovno dobivaju na značenju, i to nakon dugog prekida od 15 godina. Skinny modeli polako, ali sigurno potisnuti su u drugi plan od širih i udobnijih modela kao što su trapezice, ali i vrećaste ili culotte traperice.

Police trgovina su svakim danom sve punije trapezicama, pa nije teško zaključiti kako će ovaj model traperica imati veliku popularnost u mjesecima koji slijede.