SAVRŠENO USKLAĐENI

Penelope Cruz i Javier Bardem opasno konkuriraju za najbolje odjeven par u Hollywoodu

08.03.2018 u 10:18

Bionic
Reading

Glumci i supružnici Penelope Cruz i Javier Bardem potpuno su oduševili svojom pojavom na madridskoj premijeri filma 'Loving Pablo' u kojem igraju glavne uloge. Svojim odabirom stajlinga za crveni tepih holivudski par upravo se popeo na našu listu najbolje odjevenih slavnih parova

Iako su Penelope Cruz i Javier Bardem jučer potpuno zastranili na crvenom tepihu, kada ih vidimo ovako besprijekorno dotjerane, odmah ćemo im oprostiti sve dosadašnje greške. Na premijeru filma 'Loving Pablo' u Madridu holivudski par stigao je savršeno usklađen i zasluženo dobio ovacije publike.

Holivudskom paru, koji je u braku od 2010. godine, kriminalistička drama 'Loving Pablo' što prikazuje ljubavnu vezu narko šefa Pabla Escobara s ljubavnicom Virginijom Vallejo četvrti je film u kojem zajedno glume.

Loving Pablo premiere!♥️ #javierbardem #penelopecruz #lovingpablo

Objavu dijeli Javier Bardem - Penelope Cruz (@javierbardem.penelopecruz)

43-godišnja Španjolka i njezin šest godina stariji suprug na crvenom tepihu su izmjenjivali zaljubljene poglede i pritom plijenili izgledom. Dok je markantni glumac odjenuo elegantno crno odijelo na pruge koje je, umjesto s cipelama, uskladio s bijelim tenisicama i pri vrhu otkopčanom bijelom košuljom, zanosna Penelope odlučila se za glamur dostojan crvenog tepiha.

  • +23
Penelope Cruz i Javier Bardem Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa glumica odabrala je asimetričnu šljokičastu haljinu s potpisom modne kuće Balmain u kojoj ukrala sve poglede. Atraktivna haljina na jedno rame, koju je osmislio Balmainov dizajner Olivier Rousteing, na otmjen i seksi način otkriva kožu, a cjelokupan stajling upotpunila je crnim štiklama sa šljokičastom petom s potpisom Christiana Louboutina i visećim naušnicama.