MODNO KIKSALA

Penelope Cruz potpuno promašila temu: Izgleda kao da se spremila za kavu

07.03.2018 u 10:10

Bionic
Reading

Penelope Cruz i Javier Bardem u Madrid su doputovali na premijeru svog novog filma 'Loving Pablo', no umjesto u elegantnoj haljini, kako priliči jednoj premijeri, glumica se za crveni tepih odjenula kao da ide na kavu, a ništa bolji stajling nije odabrao ni njezin suprug i kolega glumac

Na španjolskoj premijeri filma 'Loving Pablo' u Madridu, Penelope Cruz i Javier Bardem bili su glavne zvijezde događanja, iako tako nisu izgledali. Holivudski par, koji u filmu igra glavne uloge, novinarku Virginiju Vallejo i najpoznatijeg narko šefa Pabla Escobara, na premijeru svoje kriminalističke drame stigao je u casual izdanju koje nas nije oduševilo.

Španjolska glumica za filmsku premijeru u svojoj domovini nije se puno potrudila, pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da na svakom crvenom tepihu uvijek nadmaši sva očekivanja. 43-godišnja ljepotica se crvenim tepihom prošetala u crnoj plisiranoj haljinici sa satenskim obrubom, ispod koje je nosila guste crne najlonke.

  • +24
Penelope Cruz na premijeri filma 'Loving Pablo' u Madridu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Umjesto elegantnim štiklama, ljepotica je stajling začinila visokim crnim čizmama do iznad koljena, dok je haljinu istaknula remenom i kožnom jaknom ukrašenom cirkonima s potpisom modne kuće Versace. Jedino što je za pohvalu su make up i frizura, no, nažalost, to nije uspjelo popraviti ukupan dojam.

Slavnoj ljepotici nije pomogao ni suprug i kolega Javier Bardem, s kojim je u braku od 2010. godine. Šest godina stariji glumac na premijeru je stigao u zgužvanim plavim hlačama na crtu i polo majici, tenisicama i sivom sakou. Bez obzira što nije riječ o holivudskoj premijeri, slavni par mogao si je ipak dati malo više truda ili barem ne ostaviti dojam kao da bi radije bili negdje drugdje.