FASHION GURU

Peco i Silvia stilski sinkronizirani, kao da su se nagledali Abbinih performansa

  • 03.11.2023 u 12:56

  • Bionic
    Reading

    Na 2. Apfel Arena Makarska Half Maratonu nastupali su i Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik, a njihov stajling odmah je za oko zapeo našem modnom kritičaru, koji je donio 'svoj sud'

    Petak je i k tome još pada kia, ali obaveze su takve da nema spavanja. Barem me je ujutro odmah nasmijala slika para koji je obilježio par mjeseci hrvatske javnosti.

    Nakon što je skinuo podosta kila, brijem da su to dvoznamenkasti cifre, brže bolje je Silvia bacila oko na Marka ili se odjednom Marko probudio vidno mršaviji, pogledao se u ogledalo i shvatio da je vrijeme za Silvu.

    • +11
    Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Matko Begovic/PIXSELL

    Kako god, vidim da se ljubav produbila i kroz pjevanje, a mene je najviše nasmijalo da se produbila i kroz modu.

    Ne znam čija je ideja od njih dvoje da budu stilski sinkronizirani, ali oni su na makarskom maratonu bili odjeveni kao da su se nagledali Abbinih performansa. Skladno odjevni u crno bijele crte, Silvia se odlučila za kratku haljinu s volanima, a gospon Marko bijelu košulju sa crtom koja dodatno vizualizira šlank figuru. Ovako slatko upakirani zajedno su mi bili idealni za petak ujutro, da mi dan bude veseo.

    Tportal je i na WhatsAppu

    Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

     

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.