FASHION GURU

Natalija Prica izgleda kao najmodernija sekretarica koju sam vidio - s osmijehom misice

  • 20.10.2023 u 15:35

  • Bionic
    Reading

    Na modnom događaju pojavila se i stomatologinja i bivša Miss Universe Natalija Prica, nekadašnja bliska suradnica Milana Bandića, a u moru crnih stajlinga privukla je pozornost svojim odabirom odjeće

    Krenuo je Atelier, modna manifestacija, a znamo da se na njima uvijek nađu i poznati. Elfsova revija redovito okupi čudnovatu ergelu likova. Puno je velikih usana, još većih grudi i oskudnih izdanja bilo ovoga puta, ali mora se priznati da nisu baš švrljali s odjećom, uzvanici su se jednostavno držali crne boje. I bolje.

    Medu njih je zalutala i nekadašnja misica, u javnosti poznatija kao suradnica nekadašnjeg zagrebačkog gradonačelnika. Natalija nije jedna od onih koje povlađuju događaju, a i crnina joj nije omiljena, pa se i ovoga puta pojavila u svom klasičnom izdanju - haljini zakopčanoj do vrata. Dekolte joj je stran, a jedan od omiljenijih uzoraka je onaj cvjetni.

    Jest da je ovo modna revija pa si očekivao da bude više fashion, ali ona to i jest. Izgleda kao najmodernija sekretarica koju sam vidio, s neizbježnim osmijehom misice.

    Natalija Prica Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.