JEDNOSTAVNA I CHIC

Haljina od 230 kuna bit će novi ljetni hit: Model koji objedinjuje sve nadolazeće trendove

19.03.2020 u 10:35

Bionic
Reading

Mnogim ženama omiljeni španjolski high street brend Zara u svoju proljetnu ponudu uvrstio je satensku haljinu za koju modni znalci vjeruju da će biti ljetni hit

Riječ je o modelu haljine koji dizajnom neodoljivo podsjeća na onaj s potpisom breda Rouje čija je osnivačica poznata Parižanka i trendseterica Jeanne Damas.

Haljine ove slavne Francuskinje posljednjih sezona omiljen su odabir brojnih slavnih dama, a spomenuti model, koji se u prodaji nalazi po cijeni nešto višoj od 1200 kuna, dobio je svoju jeftiniju verziju zahvaljujući španjolskoj Zari.

Gotovo identičnu kreaciju midi dužine od satiniranog materijala i s detaljima poput okruglog izreza, podesivih naramenica i naborima, Zara je uvrstila u svoju proljetnu ponudu, a njezina vrijednost iznosi 230 kuna.

Da je riječ o jeftinijoj inačici haljine s potpisom pariškog brenda Rouje, otkriveno je na Instagramu, a osim toga riječ je o modelu koji objedinjuje sve nadolazeće trendove.

  • +3
Zara haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U prvom redu riječ je o lila boji koja je u potpunosti dominirala novim kolekcijama brendova poput Max Mare, njujorškog Philosophyja i talijanskog dizajnera Giambattiste Vallija.

Njezin slip kroj, odnosno dizajn nalik luksuznoj spavaćici, trend je koji i ove sezone nećemo zaobići, a okrugli ovratnik kao detalj na haljinama i bluzama ovoga proljeća posebno je poželjan i istovremeno posebno laska damama s većim poprsjem.