najfinije slastice

Pan-pek ima najslađu blagdansku ponudu ove godine

18.12.2023 u 09:27

Bionic
Reading

Sočni božićni kuglof, prhki, slatki keksići raznih okusa i oblika, tradicionalne orahnjača i makovnjača, čupavci i mađarica i neodoljive kokos i čoko rolada – sve to čeka vas u Pan-peku ovih blagdana

Omiljena hrana u prosincu? Blagdanski kolači i keksi, zar ne! Slažemo se s vama, a znamo i gdje nabaviti najfinije slastice za vaš blagdanski stol – u Pan-peku. Od sočnog kuglofa, preko raznih suhih keksića, do čoko i kokos rolade – svi sastojci za najslađi Božić su tu. Pa krenimo redom!

Što je Božić bez kuglofa? Ovaj sočni, biskvitni kolač ručno se radi i peče u Pan-peku, a dolazi s okusom jabuke i cimeta, bogato preliven glazurom. Ne samo da je odličnog okusa, već će zasigurno i raskošnim izgledom biti zvijezda vašeg blagdanskog stola.

Pan-pek kuglof Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Vanilin kiflice, vjenčići punjeni marmeladom, paprenjaci, zvjezdice s čokoladom i bademom – u Pan-peku možete pronaći razne oblike i okuse omiljenih suhih keksića, a sve ih krase neodoljiv okus, prhka tekstura i rapsodija okusa. Dodatni bonus – dolaze u jako slatkom pakiranju pa ih možete kupiti i kao poklon za vaše prijatelje i obitelj!

Pan-pek suhi keksići Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pan-pek u blagdanskoj ponudi ima i tradicionalne biskvitne kolače, baš onakve kakve su pekle naše bake i mame – orahnjaču, makovnjaču, čupavce i mađarice. Okusi koji podsjećaju na djetinjstvo omiljeni su u ovo doba godine, a upravo to pronaći ćete u svom najbližem Pan-peku!

Spomenut ćemo i fine kokos i čoko rolade – rolane kolače koji se rade ručno u Pan-peku, od Pan-pek kora za oblatne i finih krema na bazi čokolade i kokosa te su domaće izrade. Ako želite nešto malo drugačije, probajte naše čoko i kokos roladu.

Za sam kraj ostavili smo Blagdanski mix, novitet u ponudi koji se sastoji od 5 različitih vrsta najpopularnijih blagdanskih kolača - cimet pite, mađarice, bijele pite, orah štangice i trokuta. Za vas smo složili najbolji slatki pladanj za goste, a na vama je samo da posjetite najbliži Pan-pek i odaberete Blagdanski mix.

Čekamo vas s neodoljivim slatkim asortimanom koji će biti neizostavan dodatak vašem kućanstvu u prosincu – vidimo se u Pan-peku!