SEKS SIMBOL 90-IH

Pamela Anderson zablistala kao u danima najveće slave

23.03.2018 u 10:01

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Spasilačka služba' i aktivistica za prava životinja Pamela Anderson u madridskom muzeju Thyssen-Bornemisza plijenila je poglede glamuroznim izdanjem i mladolikim izgledom

Jedna od najpoznatijih Playboyevih zečica i seks simbol 90-ih Pamela Anderson, koja je prošlog ljeta proslavila 50. rođendan, posljednjih tjedana puni medijske stupce zahvaljujući fizičkom obračunu bivšeg supruga, bubnjara Tommyja Leeja i najstarijeg sina Brandona.

Da ju navedeni incident nije obeshrabrio, dokazala je pojavom na madridskoj gala večeri u organizaciji fondacije Global Gift.

  • +7
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zamamnu figuru kojom je stekla svjetsku slavu 90-ih godina Pamela je odlučila istaknuti pripijenim modelom haljine bez naramenica. Svilenu kreaciju smeđeg odsjaja 50-godišnja zvijezda stilizirala je bež torbicom zanimljivih detalja i crnim stiletto štiklama u špic, a platinastoplavu kosu odlučila je predstaviti u valovitoj formi, kao u danima najveće slave.

  • +35
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Proslavivši jubilarni 50. rođendan u srpnju prošle godine, Pamela je odlučila otvoreno progovoriti o menopauzi i valunzima.

'Znala sam da se nešto mijenja. Definitivno sam osjećala promjenu', opisala je glumica svoje suočavanje s menopauzom, dodajući kako se tada osjećala 'jako emotivno, poetično, mračno i sanjivo'.

Svoju vitku figuru i mladolik izgled Pamela može zahvaliti i strogom režimu prehrane otkrivši kako više od 20 godina nije pojela meso, a trudi se biti veganka, iako priznaje da se ne drži striktno veganskih pravila prehrane.