MALIBU BARBIE

Pamela Anderson prkosi godinama i gravitaciji

25.05.2009 u 16:08

Bionic
Reading

Prsata glumica, koja se prije 16 godina proslavila u crvenom jednodijelnom badiću, još uvijek plijeni pažnju kada se na plaži pojavi u oskudnom bikiniju

Zvijezda serije 'Spasilačka služba' proslavila se ulogom CJ Parker, spasiteljice na plaži za kojom su uzdisali mnogi muškarci. Ni danas, 16 godina kasnije, Pamela ne izgleda manje zanimljivo.

Na zlatnom pijesku plaže Pamela je ovih dana prošetala u minijaturnom ružičastom bikiniju koji ne ostavlja puno prostora za maštu. Iako je desetljeće i pol starija od vremena kada je laganim korakom utrčavala u vodu s plutačom za spašavanje, Pamela se i dalje može pohvaliti čvrstim tijelom. Čak i njezino bujno, operacijama povećano poprsje, koje ju je proslavilo, odoljeva zubu vremena.

41-godišnja glumica i dalje je u dobroj formi, bez obzira na turbulentni život koji vodi, tri propala braka i dvoje djece. Na plaži je uživala sa svojim najnovijim ljubavnikom Jamiejem Padgettom. Par se upoznao početkom godine, kada je Padgett ponudio zvijezdi da je poveze na plažu.