JESENSKI HIT

Ovu nijansu kose svi obožavaju, a nije joj odoljela ni najpoznatija od sestara iz klana Kardashian

07.10.2019 u 14:04

Bionic
Reading

Reality zvijezda Kim Kardashian dobro je poznata po svojim čestim transformacijama imidža te se ne libi isprobati najnovije trendove kad su u pitanju frizure

Baš kao i njezine sestre iz klana Kardashian-Jenner Kim često mijenja stilove kose, ali i nijanse pa smo je mogli vidjeti i kao plavušu, crnku, s različitim varijantama pramenova, dugokosu ili s trendi bobom...

Iako je donedavno uglavnom bila vjerna tamnosmeđoj kosi i ravno ošišanom, urednom bobu koji su modni stručnjaci pozdravili kao dobrodošlo osvježenje, supruga Kanye Westa nije odoljela isprobati nove jesenske tonove koje hair coloristi predviđaju za ovu jesen.

Tonovi čokolade su najvrući jesenski trend koji nije zaobišao ni trendsetericu Kim.

  • +4
Kim Kardashian Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Njezin frizer Chris Appleton čije su slavne klijentice Katy Perry i Jennifer Lopez, postavio je na svoj Instagram profil fotografiju na kojoj Kim pozira s novom bojom kose koja je savršena za jesen: radi se o hladnim čokoladnim tonovima koji lijepo pristaju maslinastoj puti kakvom se ponosi gdja Kardashian West.

'Wow, koja boja', 'Jako lijepa nijansa', 'Prekrasna si', nisu štedjeli riječi hvale Kimini fanovi.

Kosu je Kim nadogradila uz pomoć ekstenzija prošaranih svjetlijim pramenovima prema krajevima kose što je stvorilo dodatni volumen.

Obožavatelji popularne Amerikanke su bili oduševljeni ovim novim stajlingom slavne članice klana Kardashian koji je doista pun pogodak, a ovakvi jedva vidljivi pramenovi idealni su za sve one kojima se ne da redovito posjećivati frizerske salone. Stoga ako ste u potrazi za jesenskim osvježenjem imidža nećete pogriješiti s trendi nijansama čokoladno smeđe koje pristaju svima.