POVRATAK PRSLUKA

Ovome se nitko nije nadao: Zaboravljeni komad iz prošlosti se vratio, a znamo kako ga nositi sa stilom

19.02.2021 u 15:16

Bionic
Reading

Prsluci na koje smo već i zaboravili, najavili su svoj povratak na modnu scenu no ne radi se o pletenim komadima 'za križa' kakve nose bakice, već o cool komadima nalik prslucima muških odijela

Prsluci su se sramežljivo pojavili unazad nekoliko sezona, ali čini kako će ovaj trend doživjeti ove godine pravi procvat.

Riječ je varijantama koje smo posudili iz muškog ormara, a nalikuju onim 'ozbiljnim' prslucima muških odijela s gumbima, elegantno-poslovnog stila.

Čak i oni najskeptičniji prema ovom modnom trendu, morat će se dobro zamisliti jer su kreativne influencerice ovaj komad već prisvojile i bez greške ga uklopile u stajlinge na Instagramu koji izazivaju zavist.

Modne blogerice svojim stajlinzima dokazuju kako prsluci nisam nikad bili toliko cool, a među najpopularnijima su varijante u klasičnim bojama poput sive, crne ili bež s potpisom popularnih brendova poput The Frankie Shop i Arket.

Riječ je mahom o oversized krojevima ili onima koji prate figuru te izgledaju nevjerojatno seksi. Najbolje funkcioniraju s ležernim hlačama, a modno pravilo kojeg se trebate držati je: što je prsluk uži hlače trebaju biti šire - to daje posebnost stajlingu.

Prsluk možete stilizirati na bezbroj načina: s debelim džemperima, s košuljama, T-shirt s nekim otkačenim printom...

Dakako, odlično izgledaju i u kombinaciji sa sakoom koji bojom ili uzorkom odgovara tonovima prsluka.

A ako ste posebno raspoloženi za modne eksperimente možete ga hrabro poput influencerice Elise Schenke odjenuti ga na golo tijelo.

Još dvojite oko ovog trenda? Možda vas razuvjere sjajne modne kombinacije s Instagrama.