TEŠKO JE NE PRIMIJETITI

Glam ili blam: Je li lijepa Irina Shayk pogriješila ovom kombinacijom?

19.02.2021 u 13:47

Bionic
Reading

Rusku manekenku Irina Shayk kamo god da se uputi fotografi prate u stopu, pa nijedan njezin stajling ne može proći nezamijećeno

Atraktivna brineta koja živi u New Yorku u kojem s bivšim partnerom, holivudskom zvijezdom Bradleyjem Cooperom, odgaja kćerkicu, trogodišnju Leu de Seine, redovito izaziva divljenje modnih ovisnica, no stajling koji je uključivao visoke kožne čizme na petu brenda By Far i tajice šarenog uzorka nije se pokazao najboljim rješenjem.

Situaciju je ipak spasio moćni kaput Max Mare u crnoj boji, a slavna 35-godišnjakinja, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, nosila je i trendi torbicu u boji konjaka, također By Far, i upečatljive naočale Linde Farrow.

Inače, street style kombinacije koje uključuje vedre boje i uzorke postale su njezina specijalnost, o čemu je nedavno govorila i u intervjuu za Vogue.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Irina priznaje da je tek nedavno otkrila boje te da joj podižu raspoloženje.

'Prije sam uglavnom nosila tamne boje, ali sad primjećujem da mi, kad odjenem nešto u boji, to podigne raspoloženje', kaže ljepotica te se prisjetila svog skromnog odrastanja u Rusiji.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

U intervjuu je otkrila kako je tek kad se počela baviti manekenstvom počela koristiti kozmetičke proizvode.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Nismo imali baš pristup takvim stvarima. Sjećam se da je moja majka koristila stvari iz kuhinje za njegu, poput npr. maske od krastavaca', rekla je Irina.