ZA LASKAVU LINIJU

Ovom kaputu teško je odoljeti: Lijepa sestrična princa Williama zna kako privući poglede

30.01.2024 u 10:59

  • +4

Zara Tindall

Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Bionic
Reading

Kaput boje kestena sa ženstvenim remenom oko struka toliko je elegantan i laskav za liniju da bi ga u svojoj garderobi poželjela baš svaka modna zaljubljenica

Zara Tindall, kćer kraljeve sestre princeze Anne, zablistala je na utrkama konja u Cheltenhamu u upečatljivoj kombinaciji koja je bila pravi magnet za poglede.

Lijepa sestrična princa Williama nosila je neodoljivo elegantan dugačak kaput boje kestena, nakošenih bočnih džepova i ženstvenog tankog remena oko struka, iznimno laskavog za liniju. Ovaj predivan kaput djelo je brenda The Fold London.

Ispod njega nosila je jednostavnu crnu dolčevitu te sve zaokružila trendi visokim čizmama na petu smeđe boje s potpisom brenda Fair Fax and Favor, prigodnom torbicom u obliku sedla (Aspina of London) i Sommerset Millinery crnim šeširom efektnog plavog poveza.

Osim po ljubavi prema modi, Zara Tindall poznata je i po svojim uspjesima u konjičkom sportu; osvojila je dvije zlatne medalje u pojedinačnim i grupnim natjecanjima jašući svog konja Toytowna na Europskom prvenstvu u disciplinama u Blenheimu 2005. godine.

Također je osvojila pojedinačno zlato i ekipno srebro na Svjetskim konjičkim igrama 2006. i ekipno srebro na Olimpijskim igrama u Londonu 2012.

ZARA TINDALL

Savršen spoj: Kraljičina unuka izgleda chic u lepršavoj haljini i espadrilama

Pogledaj galeriju

Među njenim najvećim navijačima je princ od Walesa koji je priznao da je jedna od rijetkih prilika kada ga je nešto ganulo do suza bila upravo njena pobjeda na natjecanju.

'Jedini put kad sam plakao dok sam gledao sport bilo je kad je Zara pobijedila, mislim da je to bilo Europsko prvenstvo.Bio sam dolje u Exmooru u vrijeme kampiranja. Svi smo se okupili oko telefona i gledali to', rekao je princ William.