PROCURILI SVI DETALJI

Ovoga vikenda očekuje se vjenčanje godine

20.05.2014 u 10:10

Bionic
Reading

Poznat je raspored za vjenčanje Kim Kardashian i Kanyea Westa koje će se održati ovog vikenda u talijanskoj tvrđavi Belvedere sagrađenoj 1590.

Par je najavio da će u petak 23. svibnja sve svoje uzvanike odvesti u privatni posjet palači Versailles. Potom će svi privatnim zrakoplovom otići u Italiju. 'Gosti i mladenci uživat će u večeri u Parizu, a zatim će privatnim avionom letjeti u Firencu', rekao je izvor.

Iako je u siječnju Kim Kardashian rekla da će se udati u Parizu, Entertainment Tonight izvijestio je da će glamurozno vjenčanje zapravo biti održano u Italiji.


Firentinske gradske vlasti potvrdile su da je par unajmio tvrđavu za 300.000 eura, piše dailymail.co.uk objavivši i niz fotografija spektakularne tvrđave.

Par će navodno zaraditi čak 21 milijun dolara od svog velikog dana. 'Sve su platili ili sponzorirali  brendovi koji žele biti viđeni na toj ceremoniji pa mladenci neće morati izdvojiti ništa iz svog džepa', objašnjava izvor i dodaje da su Kim i Kanye rekli kako neće dozvoliti da kamere snimaju njihovo vjenčanje, no kada su shvatili koliko bi to koštalo, rekli su da bi se predomislili ako bi im bilo ponuđeno više od 15 milijuna dolara, koliko je Kim dobila za prvo vjenčanje.