NERAZDVOJNI SU

Ovoga puta atraktivna odabranica Jeffa Bezosa ukrala je poglede u crvenoj kreaciji

31.08.2022 u 09:42

Bionic
Reading

Bivša televizijska zvijezda Lauren Sanchez na crvenom je tepihu zablistala uz svog odabranika Jeffa Bezosa. Nakon američke premijere par je stigao u London na promociju serije 'The Lord of the Rings: The Rings Of Power'

Promocija najskupljeg TV 'transfera' u povijesti, onog serije 'The Lord of the Rings: The Rings Of Power,' koja će od sada biti dostupna na Amazonovom streaming servisu, i dalje je u tijeku. Nakon Kalifornije produkcija serije, ali i čelni ljudi Amazona stigli su u London.

Na crvenom tepihu podsjetili su još jednom da je ovo jedan od najskupljih serijala u povijesti televizije, a Bezosov steaming servis Amazon Prime Video obavezao se na pet godina suradnje. Priča se da je potpisani ugovor vrijedan barem milijardu dolara.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovoga puta odabranica milijardera Bezosa, bivša TV voditeljica Lauren Sanchez zablistala je u crvenoj toaleti. Izgleda da obožava haljine na jedno rame, jer je nakon bijele kreacije koju je nosila u Culver Cityju sada odabrala vrlo sličan model u crvenoj boji.

Ovoga puta njezino je izdanje ipak imalo nešto više glamura, a uspjela je to dobiti svjetlucavim materijalom te prorezom na jednoj strani. Bezos se ovoga puta također odlučio na nešto formalniji look pa je izabrao klasično crno odijelo.

Atraktivna 52-godišnjakinja nije se odvajala od svog šest godina starijeg partnera, s kojim je započela vezu dok je još bila u braku.