SUGESTIJE MODNIH STRUČNJAKA

Ovog proljeća ništa neće proći bez njega: Traper će se u narednim mjesecima nositi na bezbroj načina

31.01.2020 u 06:59

Bionic
Reading

Otkada je postao popularan među mladima 1950-ih, traper neumorno iz sezone u sezonu slovi kao vječni komad koji nikad ne izlazi iz mode. S godinama je doživio toliku popularnost u svijetu da ga danas na policama trgovina možemo pronaći u svim bojama, modelima, stilovima te na svim odjevnim komadima, a ove sezone bit će popularniji nego ikad

Traperice su osnovni dio garderobe većine populacije, stoga njihova popularnost ne jenjava iz godine u godinu, no ostali odjevni komadi od trapera imaju svoje uspone i padove. Ove sezone traper se vraća u modu u velikom stilu. Na tjednu mode imali smo ga prilike vidjeti u kolekcijama brojnih dizajnera.

Alberta Ferretti, Givenchy, Balmain, Stella McCartney, Celine i Rag & Bone samo su neki od brendova koji su svoje kolekcije posvetili ovom vječnom materijalu te će on biti veliki trend tijekom cijele 2020., a mi smo istražili kako vodeći modni dizajneri predlažu nositi ga u mjesecima koji slijede.

Isabel Marant

Ove sezone sve vodeće trendseterice grabat će se za ležernim modelima tregerica koje predlaže i Isabel Marant.

Gdje kupiti tregerice?

Céline

Modna kuća Céline inspirirala se retro modom 70-ih i 90-ih, pa smo na modnoj pisti mogli vidjeti bootcut model traperica koji je obilježio spomenuta desetljeća.

Gdje kupiti bootcut traperice?

Stella McCartney

Midi suknje posljednjih sezona obaraju sve rekorde popularnosti, a u narednim mjesecima trendseterice neće moći odoljeti traper modelima. Stella McCartney samo je jedna od dizajnera koji ovaj trend sugeriraju za sezonu proljeće/ljeto 2020.

Gdje kupiti midi traper suknju?

Chanel

Nakon što je modna kuća Chanel napravila presedan i na reviji za proljeće/ljeto 2020. predstavila kolekciju ispunjenu traperom, bilo je jasno da će on dominirati u narednim mjesecima. Traper bermude bit će veliki hit među trendsetericama, stoga nemojte propustiti uvrstiti ovaj komad u svoj ormar.

Ulla Johnson

Do sada ste već shvatili kako će traper u narednim tjednima biti dobrodošao u svim varijantama, no veliko iznenađenje ove godine bit će paper-bag traperice. Kao što i sam naziv kaže, riječ je o trapericama po uzoru na paper-bag hlače, kakve smo imali prilike vidjeti na reviji brenda Ulla Johnson.

Philosophy di Lorenzo Serafini

U moru trapera ovog proljeća nagledat ćemo se i haljina, ovih sezona originalnijih no ikad.

Céline

Trend 'traper na traper', koji je u proljeće 2017. bio veliki hit među svjetskim trendsetericama, vraća se u modu. Modna kuća Céline predlaže nam kombinaciju bootcut traperica i traper košulje, preko koje možete odjenuti elegantan sako.