NOVI MODELI

Ovo su traperice idealne za proljetne dane

11.02.2015 u 07:07

  • +18

Traperice

Izvor: tportal.hr / Autor: Promo

Bionic
Reading

Gotovo je s niskim strukom na trapericama, nosi se visok ili srednje visok. Traperice su u novoj sezoni doživjele nekoliko promjena, a najvažnija je visina struka i dužina nogavica koja sad dopire jedva do članka

Skinny traperice, usprkos velikoj želji modne industrije da ih zamijeni novim krojevima, i dalje se nose, no promjene su ipak vidljive. Struk je ove sezone vidljivo viši, a modno odvažnije dame vjerojatno nećete odoljeti uskim trapericama s visokim strukom. Ako vam je još uvijek teško vizualizirati ovaj trend, prisjetite se 80-ih. Svi koji su prošli kroz to neslavno modno razdoblje vjerojatno su mislili da se neki modni horori iz tog doba nikad više neće ponoviti, poput 'špricanog' jeansa. No prevarili su se.

Možda će se nove generacije koje nije okrznuo taj modni horor pronaći u njima, no oni koji su ih nosili vjerojatno će ga jednostavno ignorirati. Velik izbor ovakvih traperica može se pronaći u internetskoj trgovini Asos, ali i lancima ulične modu poput H&M-a, pa tko voli nek izvoli.

Jedan su od trendova u ovoj sezoni i tzv. trapericeza mame, za koje uopće ne sumnjamo da su udobne, jer imaju visok struk inigdje ne stežu, no estetski dojam je ipak upitan.

Kroj boyfriend bit će sjajan odabir za toplije dane, a ovaj casual look idealan je za opuštenije trenutke i ravne cipele, no uz sako i zgodnu majicu ili košulju može dobro pristajati i na visoke pete.

Modni dizajneri inspiraciju za proljetno-ljetnu kolekciju pronašli su u 70-im godinama prošlog stoljeća i skinuli prašinu s nekad popularnih trapezica koje su ponovno in. Uz visoke pete, po mogućnosti platforme, ovaj kroj traperica može biti izuzetno laskav za figuru.

Ako su vam dosadile uske traperice, a ne želite eksperimentirati s trapezicama ili 'dečkovim' krojem, onda su traperice ravnih nogavica idealan izbor. Dovoljno su uske da ih možete ugurati u čizme, a lako ih je kombinirati i na niske cipele i one s petom. No s toplijim danima nametnut će se još jedan tip traperica, imaju ravne, malo šire, tri četvrt dužine nogavice i uz njih cipele su u prvom planu.

Kakvi se sve modeli već sada mogu pronaći u našim dućanima, pogledajte u našoj fotogaleriji!