VENERA U JARCU

Evo zašto je ovo dobro razdoblje za Jarca, Djevicu, Bika, Ribu i Škorpiona

05.01.2018 u 09:01

Bionic
Reading

Venera je ušla u Jarca 25. prosinca, što je dobra vijest za Djevicu, Bika, Ribu, Škorpiona i, naravno, Jarca

S druge strane Ovan, Rak i Vaga trebali bi biti suzdržaniji i oprezniji u međuljudskim odnosima te umjereniji s hranom i šminkom.

Položaj u krutom i proračunatom Jarcu nije udoban za planet romanse, estetike i putenih užitaka, ali ima i dobrih strana.

Što se tiče ljubavnih veza, Venera je u Jarcu više praktična nego romantična. Bilo da ste u vezi, bilo da ste tek upoznali nekog privlačnog, razmišljat ćete o ekonomskim posljedicama vašeg odnosa i o njegovom utjecaju na vaš društveni status. To bi moglo razvodniti emocije i stvoriti distancu između vas i druge strane.

Iskoristite situaciju do maksimuma jer je Jarac trezven zemljani znak pa sada možete pronaći zadovoljstvo u poslovima uređivanja, čišćenja i organiziranja, u kovanju ostvarivih planova i racionalnom postupanju resursima.

Razdoblje je povoljno i za recikliranje, ponovno korištenje starih materijala i razmatranje projekata koje ste ranije stavili na čekanje.

Jarac je znak koji mrzi bacati išta što bi još moglo poslužiti svrsi. Pogodno je vrijeme za stvaralačke djelatnosti u kojima je važna struktura, kao što su lončarstvo, kiparstvo i arhitektura. No kojim se god poslom bavili, isplatilo bi vam se obraćanje potencijalnim poslovnim partnerima ili poslodavcima, ali samo ako ste uvjereni da im doista možete biti korisni.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia