MODNI FAVORIT

Ovo je dokaz da su gležnjače idealan izbor i za večernji stajling

19.02.2018 u 12:51

Bionic
Reading

Većina žena poseže za štiklama kao univerzalnim rješenjem za večernji izlazak, no mi smo ovdje da vas uvjerimo u to kako gležnjače itekako mogu izgledati seksi i ženstveno, bez obzira radi li se o elegantnim modelima s visokom potpeticom, bajkerskim ili combat čizmama

Brojne slavne dame rado biraju gležnjače ispred klasičnih štikli, čak i u večernjim prilikama za izlazak ili svečanije trenutke poput crvenih tepiha. Štikle su postale predvidljive i monotone, pogotovo ako se kombiniraju uz haljine, dok su gležnjače puno prihvatljivija opcija jer, osim što su stabilnije i udobnije, često stajlinzima pružaju zanimljivi twist.

Combat čizme

  • +42
Combat čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Već smo ranije pisali o pomami za combat čizmama, koje su ove sezone osvojile svijet. Vojničke čizme predstavljaju savršen spoj otkačene ženstvenosti i rokerskog chica ukoliko se kombiniraju uz midi i maksi suknje od tila ili lepršave ljetne haljine te s kožnim jaknama ili elegantnim kaputima.

Bajkerske čizme

  • +83
Gležnjače za svačiji ukus i džep Izvor: Profimedia / Autor: Promo fotografije

Cool bajkerske čizme funkcioniraju slično kao i combat čizme, a njihova najveća prednost je udobnost, tako da u njima možete bezbrižno plesati cijelu noć.

Čarape-gležnjače

  • +54
Gležnjače za svačiji ukus i džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Čarape-gležnjače postigle su planetarnu popularnost u vrlo kratko vrijeme. Osim što su izrazito udobne jer, kao što im sam naziv kaže, imate osjećaj kao da hodate u čarapama, ovaj model gležnjača odlično se slaže uz razne stilove i varijante, od kombinacije s donjim dijelom trenirke do ženstvene haljine, pencil suknje ili uz odijelo.

Špic gležnjače

Elegantne gležnjače na špic najčešći su odabir za večernje prilike jer, uz što god ih kombinirali, izgledaju neodoljivo ženstveno i seksi. Bez obzira nosili li ih na traperice, minicu, midi suknju ili haljinu, ovim modelom štikli teško da ćete pogriješiti.

  • +41
Gležnjače za svačiji ukus i džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Za inspiraciju zavirite u našu galeriju i pogledajte kako slavne ljepotice kombiniraju gležnjače za večernje prilike.

  • +15
Inspirativni stajlinzi s gležnjačama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia