ASTRO PROFILI

Ovo su daleko najbolji poslovi za temeljitu i preciznu Djevicu

21.09.2017 u 10:59

Bionic
Reading

Djevici ne odgovaraju poslovi u kojima vladaju neizvjesnost i nered. Draža im je karijera koja dopušta potpunu kontrolu radnog procesa, uvjeta i okruženja. Da bi mogla dati sve od sebe, trebaju joj jasni ciljevi, pravila i okviri. Pogledajte koji su poslovi prikladni za ovaj zemljani znak

Psihijatar ili psiholog

Djevica dobro čita druge ljude i može ih (ispravno) odmjeriti u tren oka. Jasno će vam ukazati na vaše pogreške ili propuste i sugerirati što trebate poduzeti u cilju liječenja ili napredovanja. Uspješno kombinira konvencionalnu i alternativnu medicinu.

Nutricionist

Ima razvijenu svijest o utjecaju prehrane na zdravlje. Prvo primjenjuje nutricionistička znanja na sebi, a potom na drugima. Ima veliko teoretsko znanje i praktično iskustvo o nebrojenim namirnicama. Jedina joj je mana što je ponekad prestroga u određivanju dijete za klijenta.

Statističar

Skupljanje i analiza podataka s područja biznisa, obrazovanja, demografije ili sporta za Djevicu je posao iz snova. Brojevi, postoci, trendovi i tablice za nju su definicija raja. Obožava unositi podatke u bazu i otkrivati rezultate koje joj program izbaci.

Arhivist

Još jedan neodoljiv posao koji joj omogućuje da prikuplja, popisuje i razvrstava. Tipična Djevica s time je počela već u djetinjstvu, kad je skupljala sličice i figurice ili slagala igračke i slikovnice po boji i veličini.

Porezni inspektor

Djevica ima kritičnu prirodu, oko za detalje i smisao za brojeve. Ovaj joj posao može zadovoljiti potrebu za češljanjem (tuđih) financija i pronalaženjem sitnih prijevara ili propusta. Iako joj neće priskrbiti popularnost, bit će sretna što može pokazivati temeljitost i preciznost.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poslovni asistent

Vrlo je organizirana i učinkovita pa je zahvalna kao tajnica ili asistentica. Osobito ako joj je nadređeni vrlo zauzet ili važan. Spretno će voditi računa o njegovim obavezama, sređivati sastanke i rezervacije, pripremati dokumentaciju, filtrirati pozive, a povremeno mu obavljati i privatne poslove.

Tehničar ili majstor

Ako vam treba stručnjak da vam obavi popravak, dade uputu ili riješi nedoumicu, najbolje je da se obratite Djevici. Ne samo što je dobro izučila zanat, nego prati trendove u struci i stalno osvježava znanja. Njena čuvena odgovornost i preciznost jamče da će posao biti kvalitetno obavljen.