TJEDNI HOROSKOP

Bikovi će imati tjedan iz snova, a Vodenjake čekaju sukobi

18.09.2017 u 06:28

Bionic
Reading

Uzbudljiva i dramatična zbivanja su pred Bikovima, kojima se smiješe zvijezde na više polja. Pred Vodenjacima je turbulentan tjedan, ne samo na ljubavnom, već i na financijskom planu, dok Ribe očekuje novi poslovni izazov ili promaknuće

Ovnovi će u tolikoj mjeri biti zaokupljeni obavezama da će im ljubav biti na posljednjem mjestu. Trebali bi stoga pripaziti da im voljena osoba ne bi pažnju potražila u tuđem naručju i prestati je uzimati zdravo za gotovo.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovima će uzbudljiva i dramatična ljubavna zbivanja obilježiti ovaj tjedan. Samci će spoznati značenje ljubavi na prvi pogled, dok bi zauzeti mogli ozakoniti svoju vezu.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizancima će se zatrpanost poslom odraziti i na učinak pa će češće griješiti ili kasniti s izvršavanjem obaveza. Najviše problema zadavat će im administrativni zadaci pa bi bilo dobro posvetiti im više pažnje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako Rakovi neće nužno tražiti ljubav, ona bi koncem tjedna mogla pronaći njih. Bit će u toku s događajima i o svemu sjajno informirani, a upravo će im to biti velika prednost u poslu.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi će biti zadovoljni financijskom situacijom. Mogli bi biti unaprijeđeni, a s novim poslom doći će i do povećanja plaće.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će u vezama ići na sve ili ništa. Samcima će magnetska privlačnost pomoći da zavedu onoga tko ih intrigira.

  • +5
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage bi se mogle upustiti u tajnu vezu s nekim tko je zauzet, a vezani će se zbog nespremnosti na komunikaciju udaljiti od partnera. Neće imati ni previše motivacije za rad, a osjećat će se umorno i pospano.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će sklapati nova prijateljstva, a netko od ljudi koji ovog tjedna uđu u njihov život privući će ih u romantičnom smislu. Pogodno je vrijeme za ostvarenje dugoročnih planova i ambicija.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će biti društveni i težiti za popularnošću te se neće lako otvarati pred drugima. Najveća motivacija bit će im želja za uspjehom i priznanjem pa će poduzimati sve što mogu kako bi ostvarili što veći utjecaj u radnoj sredini.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarcima će u život ući netko tko će im odagnati samoću. Vezanima će odlazak na izlet ili putovanje pomoći da probude uspavanu romantiku.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci neće olako drugima poklanjati svoje povjerenje. Parovi koji su dugo zajedno sukobljavat će se oko novca ili kredita.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribama će bračni odnosi iziskivati više strpljenja i tolerancije. Iako su izgledni nesporazumi s nekim kolegama, poslovna situacija bit će prilično obećavajuća. Povećana je mogućnost dogovaranja nove suradnje ili prelazak u drugu firmu, a neke očekuje i promaknuće na trenutnom poslu.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.