BEZVREMENSKI ODABIR

Ovo je trenutno najprodavaniji kaput i nosiv je godinama, a upravo je ovaj model očarao modne ovisnice

20.12.2023 u 13:06

Bionic
Reading

Elegantan i bezvremenski, ovaj kaput s potpisom Manga trenutno je najprodavaniji u trgovinama jednog od omiljenih high street brendova iz Španjolske

Ako niske temperature, kraći dani i zimsko sivilo malo koga oduševljavaju, brojne se fashionistice tješe sezonskom garderobom. Najljepše kožne čizme, pletene haljine ili topli džemperi samo su neki od zimskim komada koje rado nosimo iz godine u godinu, a često su kriveni iza kaputa. Ovaj nezaobilazni komad zimi savršeno upotpunjuje stajlinge dajući im dodatnu eleganciju, a ulaganje u verzije bezvremenskog izgleda uvijek predstavlja isplativu investiciju.

Znaju to i ljubiteljice krpica s potpisom Manga koje su posljednjih tjedana posebno privučene ovim crnim modelom na dvoredno kopčanje.

Španjolski high street brend otkrio je da je upravo on trenutno najprodavaniji model. Srednje duljine, od mješavine crne vune, na preklop i s dvostrukim kopčanjem, zaokružen je predimenzioniranim krojem na ramenima. Izrađen ručno (ali još uvijek pristupačan), ovaj kaput s potpisom Manga posjeduje sve kvalitete jednog bezvremenskog komada koji će godinama uspješno odolijevati nametnutim trendovima. U prodaji se nalazi po cijeni od 149,99 eura.

  • +11
Crni kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo