CHLOE NILE

Ovo je trenutno najpopularnija torbica na Instagramu, a nije joj odoljela ni Severina

13.10.2018 u 21:01

Bionic
Reading

Ni cijena od vrtoglavih 10 tisuća kuna nije spriječila svjetske trendseterice da u svoj ormar pospreme primjerak skupocjene Chloé Nile torbice, a koliko je popularna govori i to da je na Instagramu otkako se našla u prodaji objavljena više od 46 tisuća puta

I dok je nekima torba tek prijeka potreba, jer u nju može staviti ono što je prijeko potrebno primjerice u odlasku na posao ili izlazak, za neke je to primjer statusnog simbola i, ukoliko je to potrebno, dignut će čak i nenamjenski kredit kako bi si priuštili svoj primjerak skupocjene dizajnerske torbice.

Otkako je prije godinu i pol javnosti predstavljena Chloé Nile torbice, zaluđenost tim primjerkom ne prestaje, bez obzira što se njezina cijena penje do 10 tisuća kuna. Kolika je pomama za njom govori i podatak da je na Instagramu trenutno najpopularnija torbica koja je, kako stoji na Net-A-Porteru, otkako je puštena u prodaju objavljena čak 46 tisuća puta.

Svoj primjerak ima gotovo svaka influencerica, ali i slavne osobe poput vojvotkinje od Sussexa, dok u Hrvatskoj, između ostalih, nije joj odoljela Severina. U samo godinu i pol stekla je status kultne torbice, bez obzira u kojem uzorku i nijansi imali svoj primjerak.

Slavne dame s hit torbicom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok su isprva sve imale veliku i medium varijantu, sve ih je više s minijaturnim primjercima u koje stane tek najosnovnije.