LASKA FIGURI

Ovo je savršena haljina za prve hladnije dane

04.09.2015 u 10:26

Bionic
Reading

Glumica Kate Bosworth poznata je po svom istančanom stilu, a njezine odjevne kombinacije neiscrpna su modna inspiracija. Ovih dana pokazala je i odličnu košulju/haljinu koja zahvaljujući zgodnom detalju laska gotovo svakoj figuri

Košulje/haljine su zgodan komad odjeće, no malo kome dobro pristaju. No to nije slučaj s haljinom koju je u zračnoj luci u Los Angelesu pokazala plavokosa glumica Kate Bosworth u društvu supruga, redatelja Michaela Polisha.

Siva haljinica na kvadratiće dugih rukava savršen je izbor za hladnije dane, a može se nositi kao tunika. Međutim, ono što je čini posebnom zanimljiv je detalj u obliku čvora, zbog čega se čini da ova haljina uspješno prekriva sve nedostatke.

Upravo su čvorovi, ali i rukavi koji se vežu na predjelu struka detalj koji su u svoje kreacije uvrstili brojni modni brendovi od londonskog Josepha, Thakoon Additiona i sve popularnijeg pristupačnog američkog modnog brenda Reformation do Ulle Johnson, u čijoj se trendi haljini pojavila Kate Bosworth.

Uz zgodnu haljinu Kate je upotpunila look crnim sunčanim naočalama Céline, minijaturnom crnom torbicom Christophera Kanea i gležnjačama Gianvita Rossija te je održala mini modnu lekciju o tome kako putovati sa stilom. Kosa zategnuta u rep i ružičasto sjajilo dali su dašak elegancije njezinom sjajnom stylingu