LOŠ ODABIR

Ovo je odjeća u kojoj nitko ne izgleda dobro

08.01.2013 u 09:20

Bionic
Reading

Modni trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, no ipak postoje oni 'vječni' komadi koji jednostavno svima dobro pristaju, poput klasične bijele košulje, dobrog balonera ili pak crvenog ruža. Međutim, tu je i odjeća koje gotovo nikome ne pristaje, bez obzira kako ju kombinirali

Određeni odjevni predmeti i šminka gotovo nikome ne pristaju dobro, bez obzira na građu tijela i izgled. Naime, u rebrastoj dolčeviti, haljini visokog struka i s plavim sjenilom čak i najzanosnije manekenke ne bi izgledale bajno, a najveći zavodnici u bež hlačama na crtu svakome bi pali u očima, piše Huffington Post.

Rebrasta dolčevita
Dolčevite inače ne stoje baš svakome, a zbog činjenice da naglašavaju sve, nedostatke je u njima teško prekriti. Međutim rebraste dolčevite još su gori izbor, posebice ako imate koji kilogram više.

Visoki struk
Osim ako ste trudni, ili pak želite postići takav izgled, odjeća, posebice haljine rezane odmah ispod grudi nisu dobar izbor. Visoki struk na haljinama jednostavno ne ide pod ruku sa seksi izgledom.

Uggsice u kombinaciji s haljinama i suknjama
Tople zimske čizme, koje su ostalom proglašene jednom od najvećih modnih pogrešaka u zadnje vrijeme, jednostavno ne pašu u kombinaciji s haljinom ili kratkom suknjom. Razmislite malo, u toj kombinaciji ili će vam se noge smrznuti ili će vam se pak stopala 'skuhati'.

Hlače na crtu
Ovo je jedna od glavnih modnih pogrešaka koju muškarci trebaju izbjegavati, posebice one hlače na crtu bež, smeđe ili pak u boji pijeska. Naime, ukoliko ne želite izgledati poput Richarda Gerea u filmovima iz 80-ih, izbjegavajte hlače 'na peglu'.

Suknje duljine ispod koljena
Možda su trenutno u trendu, suknje srednje duljine koje sežu ispod koljena jednostavno rijetko kome dobro stoje, osim ako ste super model visok preko 180 centimetara. Naime, ta srednja duljina suknje koja seže do pola lista 'reže' figuru te noge čini debljima.

Traperice visokog struka
Iako većina s godinama počne posezati za što udobnijim odjevnim predmetima, otmite se porivu da odjenete traperice jako visokog struka. Naime, u tom modelu hlača baš svi, pa čak i oni s besprijekornom figurom, izgledaju jednostavno loše.

Plavo sjenilo
Nekada jako popularno u ludim 80-ima, ovaj trend u šminkanju, na svu sreću, pao je u zaborav. Stoga, kada se šminkate, posegnite za nježnijim i prirodnijim nijansama, a plavo sjenilo gurnite duboko u ladicu i zaboravite da ste ga ikada imali.