SVI JE ŽELE

Novi modni hit: Za ovom neodoljivom torbom, koju vole dame svih generacija, vlada prava pomama

13.03.2020 u 09:57

Bionic
Reading

Prepoznatljiva vrećasta torba s potpisom brenda Loewe nova je modna fascinacija mnogih poznatih fashionistica poput Sienne Miller ili Julianne Moore

Svaka sezona donosi najpoželjnije must have komade koji vrlo brzo preplave gradske ulice, ali i Instagram profile zaljubljenica u modi poput npr. kardigana Alessandre Rich ili sandala s potpisom talijanskog luksuznog brenda Bottega Veneta.

Nakon nekoliko najpoželjnijih modela poput torbi s potpisom Jacquemusa ili obožavanog The Poucha, fashionistice imaju novi hit model bez kojeg ne mogu zamisliti kako dnevne tako i večernje stajlinge.

Radi se o upečatljivoj modelu torbici, modelu 'Balloon' skupocjenog brenda Loewe u kojima su se nedavno ponosno prošetale i Sienna Miller, Chloë Sevigny, Julianne Moore, Tessa Thompson, Helen Mirren i Dua Lipa.

Torbicu je sjajno iskombinirala i Julianne Moore koja svojim dnevnim i večernjim stajlinzima iznova dokazuje kako je zasigurno među najbolje odjevenim damama u Hollywoodu. Crvenkosa glumica spomenutu je torbicu bez greške iskombinirala s bijelim tenisicama i smeđim kaputom.

'Zbilja je nevjerojatno vidjeti kad netko nosi vaš dizajn. Torba dolazi u tri veličine, a tonovi smeđe lijepo se mogu uklopiti u svaki stajling', rekao je Jonathan Anderson britanskom Vogueu.

Modna ikona Sienna Miller također je pokleknula pred ovim najvećim ovogodišnjim trendom koji bi vrlo brzo mogao zasjeniti i hit model The Pouch talijanskog brenda Bottega Veneta, a Helen Mirren nosila ju je i na crvenom tepihu na festivalu u Berlinu.

Ova lijepa torbica nije baš za svaki džep budući da joj je cijena oko 1800 dolara no vjerujemo kako će se mnoge modne ovisnice odlučiti za kupnju jer njezin klasični izgled jamči da neće samo tako nestati s modne scene budući da se radi o pravoj modnoj investiciji lišenoj ovisnosti o trendovima.