MODNI IZAZOV

Ovo je komad u koji se isplati uložiti

16.09.2013 u 06:38

  • +21

Jesen 2013. – kožne jakne

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr, HM, New Yorker, Ann Christine

Bionic
Reading

Opasne su, robusne, od tvrde kože, izrešetane metalnim patentnim zatvaračima. Pristaju uz svaku odjevnu kombinaciju, seksi su, onako 'moćno' seksi. A s dolaskom jeseni ima ih, bez brige, po svim dućanima. Pogledajte najtrendi kožne jakne!

Teško da će vam ijedan klasik u ormaru u prijelaznim danima tako dobro doći kao dobra crna kožna jakna! Po nju se već koje desetljeća ne mora u Trst, naši lanci ulične mode svake sezone ponude modele za svačiji ukus, i po raznim cijenama, razumije se.

Cijene često jesu paprene, ovisno o brendu i kvaliteti kože, ali uvijek nam ostaju odlične inačice od umjetne kože po puno nižim cijenama. A da se u njih isplati uložiti, govori činjenica da ove jaknice jednostavno ne izlaze iz mode i da će vas jedan komad dugo, dugo dobro služiti.

Za vas smo iskopali nekoliko komada koji su lance ulične mode došli s najnovijim kolekcijama. Pogledajte kakvi se sve modeli mogu iskopati u Dieselu, Clan Storeu, Sisleyju, dućanu ulične mode Comma, New Yorkeru, H&M-u, Ann Christine