modni zaokret

Ovo Barbie nikada ne bi nosila: Margot Robbie odličan stajling upotpunila 'ružnim' natikačama

07.11.2023 u 14:20

  • +4

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: GHOSTY / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Slavna glumica Margot Robbie koja je nedavno bila u centru pažnje zahvaljujući ulozi Barbie, odmara se u rodnoj Australiji. Paparazzi su je 'ulovili' prilikom odlaska na plažu sa suprugom Tomom Ackerleyjem, a ona je pažnju privukla izborom cipela

I dok se većina priprema za modnu zimu bacajući se u potragu sa svršenim primjercima čizama i kaputa, Margot Robbie u natikačama i košulja haljini uživa u rodnoj Australiji uživa u ljetnim radostima.

Obzirom da je ovo ljeto glumila glavni lik u filmu Barbie, Margot Robbie provela je godinu u fantastično plastičnim cipelama. Možemo to nazvati metodičnim odijevanjem, no Margot je za to vrijeme preuzela stilske upute od Barbie noseći niz elegantnih štikli koji je uključivao sve, od Chanelovih slingback modela do Louboutinovih i Manolovih natikača. No, sada kada je filma vani čini se da se Margot službeno kreće drugim modnim smjerom. Kad je viđena na plaži Cottesloe u Perthu, filmska zvijezda je nosila možda jednu od neočekivanijih jesenskih cipela.

Naime, Margot je na plažu stigla u Givenchyjevim bijelim gumenim cipelama s platformom koej nose naziv 'Marshmallow' i prodaju se po cijeni od 575 dolara. Iako Barbie također voli natikače, ova nezgrapnija, sportska silueta Givenchyjevog modela definitivno je novo područje po pitanju Margotinog stila.

Meke, bijele natikače koje su naziv dobile vjerojatno zbog sličnosti sa sljezovim kolačićem, izgledom su pomalo podsjećale na natikače za bazen ili Crocs sandale s platformom, ali uz moderni zaokret.

Margot ih je vrlo vješto stilizirala tako što ih je uparila s bijelom košuljom na kopčanje koja se nosi kao haljina, a izgled je završila torbom s lancem i elegantnim crnim sunčanim hlačama. I dok biramo čizme u kojima ćemo provesti zimske mjesece pred nama, moramo se zapitati hoće li se idućeg ljeta trendseterice pomamiti za ovim natikačama.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'