MODNI ULOVI

Ovih pet modela vesta dominirat će gradskim ulicama, a mi smo izdvojili najljepše trendi komade iz trgovina

05.10.2019 u 21:10

Bionic
Reading

Dolaskom jeseni počeli smo razmišljati o toplijoj odjeći koja će nas grijati u narednim danima. Zavirili smo u trgovine i pronašli najljepše modele vesta u kojima ćete zaraditi same komplimente

Pomisao na veste vraća nam osmijeh na lice. Koliko god mrzili hladnoću, činjenica je da su pletene veste nešto najudobnije i najpraktičnije što posjedujemo. Izgledaju odlično u kombinaciji s trapericama ili kožnim hlačama, a ovisno o tome koji kroj odaberete i kako ih sparite, mogu izgledati ležerno ili pak vrlo elegantno.

Ove jeseni naglasak će biti na pet modela vesta koje su već u velikom broju počele pristizati u trgovine. Ako ove sezone želite biti u skladu s trendovima, predlažemo vam da pažljivo čitate i bilježite.

  • +63
Veste iz popularnih high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Rebrasto pletivo

U danima u kojima nije jako hladno možda je najbolji odabir ovakva tanja rebrasta vesta slim fit kroja jer odlično pristaje uz traperice visokog kroja. Njihova prednost je to što ih možete nositi ispod sakoa, pa su odlične za poslovne prilike.

Predimenzionirana vesta

Ovaj model godinama unazad slovi kao must have u jesenskim i zimskim danima. Dovoljno je samo navući ga, uskočiti u omiljene skinny traperice i spremni ste za polazak. Kao i svake sezone, tako su i ove predimenzionirane veste jedan od omiljenih modela koji se može naći na svakom koraku.

Statement rukavi

Paralelno s puf rukavima u trgovinama se pojavio trend vesta sa statement rukavima. Ako ste jedna od onih žena koje vole efektne komade odjeće kojima mogu začiniti svoj jesenski ormar i po potrebi podignuti stajling bez previše muke, onda u svom ormaru morate imati jednu od ovih cool vesta.

Dolčevite

Dok su veste s 'V' izrezom odlične za slojevito odijevanje, dolčevite ne zahtijevaju pretjerano mozganje oko sklapanja stajlinga. Pristaju uz apsolutno sve što možete zamisliti, a mi vam predlažemo da ih nosite u kombinaciji sa suknjama midi kroja. U danima u kojima temperature nemilosrdno padnu dolčevite će vas nesebično grijati, a najbolje od svega je to što vam uz njih neće biti potreban šal.

Cable knit veste

Ponekad je klasika bolji izbor od posljednjeg krika mode, a veste s detaljem pletenica, takozvane cable knit veste, najbolji su primjer klasike kojim ne možete pogriješiti. Odaberite vestu u bež boji jer će pristajati uz apsolutno sve ili se odvažite na vruću pink nijansu, u kojoj nećete proći neprimijećeno.