JESENSKI TREND

Nosi se koža u svim bojama, a mi smo pronašli najpoželjnije komade koji svakom stajlingu daju dozu luksuza

22.09.2019 u 07:55

Bionic
Reading

Uz svilu i saten, koža, umjetna ili prirodna, nametnula se kao veliki jesenski trend u nastajanju, a poput navedenih materijala, svakom odjevnom komadu uspijeva podariti luksuzniji look

Zahvaljujući najutjecajnijoj društvenoj mreži na svijetu Instagramu i svjetski poznatim modnim blogericama, poput Dankinje Pernille Teisbaek, koža u svim svojim inačicama veću je pažnju dobila još u proljeće, a sudeći po aktualnoj ponudi na policama trgovinama, nesumnjivo će dominirati modnom scenom u narednim mjesecima.

Iako se najčešće veže za modne dodatke i obuću, ove jeseni koža krasi mnoštvo modela hlača, sukanja, haljina, balonera i takozvanih shacketa – hibrida košulje i jakne koji, u većini slučajeva, odlikuje predimenzionirani kroj.

Osim u standardnoj crnoj boji, odjevne komade od kože danas je moguće pronaći u zavodljivoj boji burgundca, tamnosmeđoj ili boji konjaka, a koje dodatno ističu luksuzan dojam.

Ako niste pobornik nošenja odjevnih komada od prave kože, itekako će vas obradovati činjenica da mnoštvo brendova nudi visokokvalitetne opcije od umjetne ili takozvane veganske kože, koju je u modnom svijetu ponajviše popularizirao mađarski brend Nanushka. Osim imitiranja izgleda prave kože, njezine umjetne inačice jednako su meke i luksuzne.

  • +28
Odjevni komadi od kože Izvor: Promo fotografije / Autor: promo