ZA LJETO BEZ ŽULJEVA

Ovi modeli sandala savršeno su rješenje za mjesece koji su pred nama

28.05.2024 u 13:49

Bionic
Reading

Ljeto je gotovo iza ugla pa ako ste se i vi zaželjeli ljetnih sandala no ne želite mjesece provesti liječeći bolne žuljeve, prisjetili smo se najudobnijih modela s kojima nećete imati takvih problema

Mnogi vole onaj tako dobar osjećaj nošenja otvorene obuće nakon što smo mjesece i mjesece proveli noseći zatvorene modele.

No kako se ne biste poslije žalili na užasne žuljeve i natiske, odlučite se za udobne, trendi i vrlo efektne varijante u kojima ćete cijelo ljeto biti lišeni liječenje bolnih rana nakon nošenja neudobne ljetne obuće koliko god nam bila privlačna.

STREET STYLE

Sandale su se vratile u velikom stilu; pogledajte kakvi se modeli nose u Zagrebu

Pogledaj galeriju

Ne brinite se, prisjetili smo se divnih modela koji ne samo da su apsolutno trendi, već će im se, vjerujte nam, veseliti i vaša stopala.

Evo kojih pet modela sandala možete nositi cijelo ljeto, a bez neugodnih i bolnih posljedica po stopala:

1. Mule natikače: Klasičan izgled s modernim prizvukom

Ako tražite opuštenu, ali elegantnu cipelu za ljeto 2024. , onda su mule modeli poput npr. kultnog modela Birkenstock Arizona ono što vam treba. Sa svojim udobnim dizajnom i otvorenom petom nude maksimalnu udobnost. Bez obzira nosite li ih na plaži ili u šetnji gradom, ovakvi su modeli oličenje ležernog chica. Mekani uložak i protuklizni potplat osiguravaju visoku razinu udobnosti i daju osjećaj hodanja po oblacima. Jedno je sigurno s mule natikačama možete opušteno uživati ​​u ljetu bez brige o žuljevima.

2. Platforme: Za chic stajlinge i dodatne centimetre

Želite li svom izgledu dodati dašak ekstravagancije? Onda su modeli s platformom kao stvoreni za vas. Svojim povišenim platforma potplatom privlačit će pozornost gdjgod da se uputite. Istovremeno pružaju visoku razinu udobnost potrebnu za duge ljetne dane. Bilo da odaberete maxi haljinu ili kratke hlače, uz sandale s platformom bit ćete u trendu, a stopala će biti sigurno bez žuljeva.

3. Mary Jane modeli: Razigrani klasik

Ako tražite cipelu koja kombinira razigrani šarm s modernim prizvukom, Mary Jane modeli su idealni za vas. Romantične i ženstvene cipele s karakterističnim remenom preko rista vječni su klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Bilo s ravnim potplatom ili malom petom, Mary Jane cipele dodaju dašak nostalgije i elegancije vašem outfitu uz šarmantnu djevojačku vibru. A zahvaljujući udobnom kroju i mekom materijalu, ne stvaraju žuljeve te su savršene za ljeto. Bez obzira na to kombinirate li ih uz haljinu ili traperice, ovakvi su modeli prikladni za svaku prigodu i izgledaju jako cool. Još jedan savjet: Po uzoru na Hailey Bieber možete ih nositi i u kombinaciji s čarapama - tako ste dvostruko ste sigurni od bolnih žuljeva.

3. Slide natikače: Minimalistička elegancija

Svojim jednostavnim dizajnom i otvorenim područjem prstiju, slide modeli savršeni su za tople ljetne dane. Mekani materijal i udoban potplat osiguravaju optimalnu udobnost dok veselo koračate kroz ljeto 2024. sa stilom. Bez obzira na to kombinirate li ih uz laganu ljetnu haljinu ili ležerne kratke hlače, elegantne sliderice vašem izgledu daju dašak elegancije i potrebnu udobnost.

5. Mrežaste balerinke: Prozračne i lagane

Tražite li kombinaciju elegancije i udobnosti onda su mrežaste balerinke savršen izbor za vas. Sa svojim prozračnim mrežastim gornjim dijelom nude optimalnu ventilaciju za vaša stopala, tako da možete maksimalno uživati ​​u ljetu. Klasični dizajn daje svakom looku ženstveni štih, dok ravni potplat osigurava udobno pristajanje. Nosite li ih uz haljinu ili hlače, mrežaste balerinke omogućuju vašim stopalima da dišu bez žuljeva, a sa svojim laganim, ali elegantnim dizajnom, savršen su izbor za opušteno i cool ljeto.