pomno planiraju

Ovi horoskopski znakovi imaju najromantičnija vjenčanja

17.09.2023 u 10:17

Bionic
Reading

Znate li da znak u kojem ste rođeni može odrediti stil vašeg vjenčanja? Neki znakovi pomno planiraju taj dan, paze na svaki detalj i žele da se sve odigra po scenariju, drugima je dovoljno otići u vijećnicu i potpisati papire dok treći žele da im taj dan ostane u sjećanju kao najsretniji u životu

Donosimo izbor znakova čija su vjenčanja u prosjeku najromantičnija.

Ribe

Ovaj vodeni znak poznat je po tome što je duboko intuitivan i romantičan. Ribe su veliki sanjari, što znači da njihovo vjenčanje neće biti samo romantično, već i bajkovito. Mogli bi organizirati razmjenu zavjeta na plaži, uz jezero ili rijeku s puno osobnih detalja i domjenkom u obiteljskom stilu, što će najbolje pristajati ovim suosjećajnim i brižnim osobama.

Pogledaj detaljni horoskop

Rak

Emotivni su i obiteljski nastrojeni pa će intimno vjenčanje biti savršeno za njih. Iako vole male proslave, svaki će detalj odisati romantikom - od cvijeća, ukrasa i glazbe do izgovaranja zavjeta, koji će dirnuti i najhladnije srce. Tipične će mladenke u ovom znaku odjenuti vjenčanicu koja je obiteljsko naslijeđe. Svečanost će biti održana na mjestu koje za njih ima posebno značenje – u restoranu u kojem su išli na prvi spoj ili na obali na kojoj je pao prvi poljubac.

  • +6
Alba Baptista je Rak, 10. srpnja 1997. Izvor: Profimedia / Autor: AXEL SCHMIDT / AFP / Profimedia

Vaga

Od malih nogu maštaju o vjenčanju iz snova. Bitno im je da taj dan bude poseban pa će pomno planirati svaki detalj, od cvijeća, ubrusa i hrane do vjenčanice i nakita. Za njih bi rustikalno vjenčanje na otvorenom bila odlična opcija. Veliki su estete pa im je bitno da sve izgleda besprijekorno. Prekrasan prirodni ambijent bogat zelenilom i cvijećem jamči visoko estetsko i romantično iskustvo.

  • +6
Bella Hadid je Vaga, 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Lav

Pod vladavinom Sunca, Lavovi vole blistati i nalaziti se u središtu pažnje. Živahni, teatralni i strastveni, streme za svjetlima reflektora i pod njima slave sebe, voljenog i njihovu ljubav. Njihov će poseban dan stoga biti upečatljiv kao što su i oni sami. Organizirat će kraljevsko vjenčanje sa svom pompom koja ide uz to, a mogli bi se vjenčati i u pravom dvorcu ako im se ukaže prilika za to.

  • +7
Jennifer Lopez je Lav, 22. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / BACKGRID USA I PAUL MORIGI / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bik

Bikovi na prvi pogled nisu pretjerano romantični, no gaje ljubav prema tradiciji i svemu klasičnom. Upravo će zato njihovo vjenčanje biti posebno i emotivno. Vole prirodu i boravak na otvorenom pa bi se mogli odlučiti na ceremoniju u povijesnom dvorcu ili vinogradu. Najsretniji su kada su okruženi ljubavlju i ljepotom, tako da će im ambijent obilježen ružama i zelenilom osigurati vjenčanje iz snova.

  • +4
George Clooney je Bik, rođen je 6. svibnja 1961. Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA