u korak s trendovima

Ove zime svi nose široke traperice, ali uz njih ne idu baš svake cipele: S ova tri modela sigurno nećete pogriješiti

30.11.2022 u 10:11

Bionic
Reading

Ove zime posvuda viđamo traperice širih, lepršavih nogavica, od modnih kombinacija koje vladaju street styleom pa do modnih prijedloga popularnih influencerica. Blago lepršave hlače neupitan su modni hit i neizostavan su dio garderobe Generacije Z. No, ovaj tip hlača pristaje svakome, bez obzira na godine, samo ih je potrebno znati dobro kombinirati

Nakon što ste pronašli savršen i laskav model širokih traperica, kod kuće vas čeka novi izazov: koje cipele odabrati uz hlače lepršavih nogavica?

Naime, ovaj model hlača ne pristaje jednako dobro uz svake cipele. Omiljeni modeli, poput tenisica i Chelsea čizama u ovom slučaju nisu dobar izbor, no ova tri model se zato sjajno slažu s trendi širokim trapericama.

Čizme zadebljanih potplata

Traperice širokih nogavica dolaze u nekoliko varijanti, a kada se radi o skraćenoj varijanti koja završava u visini gležnja najbolji izbor su udobne, a robusne čizme s trendi zadebljanim potplatima. Ovaj model obuće lijepo će 'zatvoriti' razmak između poda i gležnja, a ovaj tip čizama je uzak i prijanjaja uz nogu te čini lijepi stilski dodatak uz šire, a kraće nogavice.

  • +12
Čizme s glomaznim potplatom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Gležnjače

Duge lepršave traperice koje sežu do poda mogu imati nedostatak da izgledaju pomalo zbijeno. Modni profesionalci to sprječavaju odabirom odgovarajućih cipela s petom. Gležnjače su sjajan odabir jer trapericama daju potrebnu visinu, a također izgledaju elegantno i ženstveno. Osim tog, čine stopalo vitkijim i savršeno upotpunjuju hlače lepršavih nogavica. Modeli sa širokom petom odličan su izbor jer spajaju udobnost i chic izgleda i nude opciju za svakodnevno nošenje.

  • +5
Čizme i gležnjače za jesen Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Čizme-čarape

Hlače širokih, lepršavih nogavica također dolaze i u varijanti s prorezom koji daje bolji pogled na cipelu i time je stavlja u prvi plan. U ovom slučaju se modni profesionalci oslanjaju na trendi cipelu koja kombinira visinu i usku osnovicu – čizme čarape. Poseban detalj koji izdvaja ovaj model cipela u obliku gležnjača je elastičan, mekan materijal koji poput čarape obavija stopalo i gležanj. To stvara besprijekoran prijelaz između cipela i hlača a modni profesionalci obožavaju ovaj izgled.

  • +11
Gležnjače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije