ŽENSTVENE I TRENDI

Ove ženstvene bluze hit su sezone

15.09.2015 u 09:12

  • +15

Trendi bluze

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kad poželite najjednostavniju kombinaciju učiniti ženstvenom i trendi, morat ćete posegnuti za trenutačno jako popularnim bluzama sa šal-kragnom

Sofisticirane, izrazito ženstvene, romantične i elegantne, bluze sa šal-kragnom ponovo su se izvukle iz ropotarnice mode i zabljesnule u najboljem svjetlu. I ne, ne morate se bojati da ćete u njima izgledati staromodno ili kao da ste poharali bakin ormar.

Svilene ženstvene bluzice sa zanimljivim ovratnikom ove sezone su već pokazale Salma Sayek, Selena Gomez i Eva Longoria, a u svoje su je kolekcije za aktualnu sezonu jesen/zima 2015/16. uvrstili Gucci, Chloé i Bottega Veneta.

Nije trebalo dugo čekati da ovaj vrući trend zaživi i u dućanima ulične mode, a zanimljive bluzice već mame s vješalica Zare, Manga ili Topshopa po itekako prihvatljivim cijenama.

Nosite ih na traperice i stvorite instantnu ženstvenu kombinaciju. Međutim, najbolje pristaju uz trendi hlače širih nogavica i to po mogućnosti od toplog tvida, a savršeno se slažu i s trendi midi suknjama, no ipak to mora biti suknja A-kroja, po mogućnosti plisirana.

Čak i običnu košulju uz pomoć tankog svilenog šala možete pretvoriti u trendi komad, a inspiraciju potražite u našoj fotogaleriji.