ZA SAVRŠEN DAN

Ove vjenčanice su san svake žene

18.09.2015 u 09:00

  • +5

Ana Laura Kapetanović za LUKABU

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tomislav Šilovinac

Bionic
Reading

Prekrasne linije, otvorena leđa, ženstvene siluete, fina čipka, seksi detalji, savršena i besprijekorna izrada su već poznati elementi modne kuće Lukabu, koja je predstavila novu kolekciju vjenčanica

Dizajnerici Marini Jerant glavna inspiracija bila je sama lokacija snimanja, Slama-Land Art Festival. U stvaranju kolekcije posebno se usredotočila na istraživanje novih oblika konstrukcije modela, glamuroznost, odnosno, individualnost svakoga pojedinog modela. Nije htjela stvoriti trendovsku kolekciju, naprotiv, nit vodilja bila joj je individualnost.

Puder i nude boje podloge
vjenčanica pravo su osvježenje, a stvorene su za one mladenke koje žele dodatno istaknuti svoju osobnost na pomalo neklasičan, ali ipak profinjen način.

U ulozi modela, pred objektiv fotografa Tomislava Šilovinca, stala je svjetski poznati top model Ana Laura Kapetanović, frizuru potpisuje Ka-Studio, dok je za make up odgovorna Ivana Šabanović.

Svaki model izrađuje se prema mjerama mladenke i u dogovoru s njom, stoga je moguće birati boju, tkaninu, ali i dodatne detalje. Cijene predstavljenih modela kreću se od 5.000 do 7.000 kuna