za svaki dan

Ove tenisice izgledaju tako dobro da ih je moguće nositi baš svaki dan - čak i u ured

13.10.2023 u 13:29

Bionic
Reading

Već dulje vremena tenisice dominiraju svakodnevnim stajlinzima koji udobnost ističu kako primarnu osobinu modne kombinacije. A uz tenisice popularnih brendova, od New Balancea, preko Chloea pa do Adidas i tenisice su sada dovoljno moderne da ih nosite i na posao

Zaboravite na neudobne visoke potpetice ili balerinke zbog kojih nosite flastere – tenisice konačno tako dobro izgledaju da ih je moguće nositi baš svaki dan, čak i za odlazak u ured.

Trendi tenisice kombiniraju praktičnost s jednostavnim stilom i mogu se upariti s raznim uredskim kombinacijama. Udobnost je i dalje vrlo izražena u modnim kombinacijama, a tenisice itekako mogu sjajno izgledati u kombinaciji s ženskim oversized odijelom i običnom bijelom majicom.

Broj onih koji nose tenisice prije, za vrijeme i nakon ureda sve je veći. A s nastavkom hibridnog načina rada, i svestranost i udobnost ostaju važni čimbenici u odabiru stilova obuće koji odgovaraju različitim aspektima stilova života.

No, što točno definira tenisice za posao u odnosu na druge stilove? Bez obzira naginjete li kultnim stilovima, poput modela Converse All Star ili Adidas Samba, ili avangardnijim stilovima s naglašenim potplatima ili ukrasnim detaljima, par bijelih tenisica dat će dašak elegancije svakoj kombinaciji.

Druge neutralne nijanse poput crne, bež i krem, ​​također dobro funkcioniraju u ovom slučaju jer se te lako mogu uklopiti u različite kombinacije istih komada odjeće.

Bilo da ste zagrižena ljubiteljica tenisica ili obožavateljica štikli u potrazi za promjenom, no bez ustupaka po pitanju stila, chic parovi tenisica savršeno će se uklopiti u poslovnu garderobu. Od bezvremenskih tenisica poput New Balanceovih 990V6 do tenisica s odvažnim rubom poput Loeweovih Retro Runners, u galeriji bacite oko na top modele tenisica koje su dovoljno moderne da ih možete nositi i u uredu.

  • +5
Chic tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo