'IT' MODELI SEZONE

Ove su torbe novi predmet žudnje na modnoj sceni

03.04.2017 u 12:53

  • +2

Chanelove torbe

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Bionic
Reading

Ako ste se pitali koje se torbe smatraju 'it' modelima proljetne sezone, nedavna izdanja tjedana mode potvrdila su da je riječ o specifičnim modelima s potpisom modne kuće Chanel

Linija torbi Gabrielle, koja je dobila ime po osnivačici te modne kuće, novi je modni hit iz radionice Chanela pod vodstvom slavnog Karla Lagerfelda.

Zahvaljujući velikoj popularnosti torbi Gabrielle u svijetu utjecajnih modnih blogerica, one su preko noći uspjele dobiti titulu it modela sezone.

Torbice Gabrielle nasljednice su Chanelove torbe Boy, koja se titulom it modela okitila netom nakon lansiranja 2011. godine.

Hobo modeli torbi i minijaturni ruksaci imena Gabrielle trenutačno su najpopularniji modeli, a tijekom tjedana mode mogli su se vidjeti na mnoštvu utjecajnih trendseterica poput Francuskinje Caroline de Maigret i talijanske senzacije Gilde Ambrosio.

U svijetu holivudskih zvijezda kao najveći fanovi tih Chanelovih torbi pokazale su se glumice Naomi Watts i Kristen Stewart, koje ih često nose u svojim dnevnim izdanjima. 

Linija torbi Gabrielle stiže u velikom rasponu neutralnih nijansi i četiri siluete, a cijena im iznosi oko 20 tisuća kuna.