MISSOMA

Ove retro naušnice nova su modna fascinacija slavnih ljepotica

27.03.2024 u 13:48

Bionic
Reading

Svaki stajling dobiva posve novu vibru uz pomoć modnih detalja, a ove je sezone naglasak upravo na naušnicama

Zaljubljenice u modu složit će se da su detalji najvažniji za svaki look te ga mogu učiniti daleko zanimljivijim i elegantnijim uz pomoć efektnog accessoirea.

Ove sezone, kad se radi o nakitu, u fokusu neće biti toliko ogrlice, narukvice ili prstenje, već naušnice, jer daju posebnu ženstvenu notu svakoj modnoj kombinaciji.

S time se zasigurno slaže Alessandra de Osma, uvijek sjajno odjevena aristokratkinja peruanskih korijena koja modu ima u malom prstu. 'Držim se uvijek onog 'manje je više'. Ali dobar par naušnica može doista podignuti look. Ako ste u trapericama i morate malo zaokružiti stajling, dobra je ideja dodati neke efektne naušnice', otkrila je u jednom od svojih intervjua Sassa.

Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / BB/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Stoga niti ne sumnjamo u to da bi i ona odobrila upečatljive naušnice s potpisom londonskog brenda Missoma, a koje su u ovom trenutku velika fascinacija slavnih ljepotica, uključujući Bellu Hadid, Siennu Miller ili Iris Law.

Riječ je o modnom dodatku glamuroznog, pomalo vintage dizajna koji dolazi u dvije varijante: Ripple (115 eura) i Hera (162 eura).

Bella Hadid u svojoj kolekciji posjeduje obje verzije, a Sienna Miller nedavno je nosila naušnice Ripple prilikom izlaska u kazalište u društvu dečka Olija Greena u nevjerojatnom kožnom kaputu.

Brend Missoma je ove sezone lansirao cool naušnice retro stila, a one su fantastičan modni dodatak te će u trenu transformirati svaku kombinaciju i dati joj dašak glamura.

Inače, riječ je o brendu koji je još 2008. osnovala Marisa Hordern u Londonu, a čije su slavne obožavateljice i vojvotkinja od Sussexa, princeza od Walesa, Margot Robbie, Gigi Hadid, Florence Pugh i mnoge druge.

'Missoma nije rođena preko noći. Nisam imala nikakvog iskustva u izradi nakita. Sve je to nekako došlo u hodu. Počela sam s mamom raditi nakit na kuhinjskom stolu dok sam pokušavala pronaći posao nakon studija povijesti na Sveučilištu Oxford. A i zato što nisam mogla pronaći pristupačan nakit koji bih i sama nosila. Mogućnost su tad bili stvarno vrhunski komadi koji su bili jako skupi ili 'jednokratni' nakit koji bi odmah potamnio', otkrila je u ranijem intervjuu Hordern.