IKONE STILA

Ove kraljevske dame ne prestaju modno oduševljavati

14.12.2015 u 13:37

  • +14

Najtrendi žene s kraljevskih dvora

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Ova godina, osim što je u kraljevskom svijetu obilježena dolaskom prinova i glamuroznim događanjima, ostat će zapamćena i po trendovskim kombinacijama okrunjenih dama

Španjolska kraljica Letizia svojim stilom ne prestaje oduševljavati javnost. Iako ovoj bivšoj novinarki mnogi zamjeraju smjele outfite, smatrajući ih neprimjerenima za jednu kraljicu, Letizia se ne obazire na negativna mišljenja i za gotovo svako javno pojavljivanje odijeva zanimljive haljine u kojima ne može proći nezapaženo. Svojim modnim odabirima Letizia se u modnom svijetu istaknula kao jedna od najtrendi kraljevskih dama stavljajući britansku princezu Kate Middleton u lošiju modnu poziciju.


Iako ima oštru kraljevsku konkurenciju, Kate Middleton svojim casual odjevnim kombinacijama i dalje plijeni pažnju javnosti. Vjerna svom jednostavnom stilu prožetom vječnom elegancijom, Kate je najviše poznata po svojoj navici recikliranja odjevnih komada. Uz drukčije modne dodatke, britansku princezu se uglavnom može vidjeti u outfitima za koje se odlučila već nekoliko puta.

Skandinavija se također može pohvaliti svojim trendi damama s kraljevskih dvora. Švedske princeze Sofia i Victoria vjerne su svojim elegantnim kombinacijama jednostavnih krojeva, potvrđujući pravilo manje je više. Ipak, u fokusu modne javnosti pojavila se princeza Mary od Danske, koju su čitatelji britanskog magazina Hello! u provedenoj anketi proglasili kraljevskom ljepoticom s najviše stila, čime je s trona zbacila omiljenu članicu engleske kraljevske obitelji, Kate Middleton. Ova danska princeza najviše briljira u casual kombinacijama, zbog čega je i došla na liste najbolje odjevenih kraljevskih dama.

Možda ste do sada mislili da europske princeze imaju najviše stila, no kada upoznate Deenu Abdulaziz i Raniju od Jordana, zasigurno ćete promijeniti mišljenje.

Jordansku kraljicu Raniju mnogi smatraju najljepšom i najbolje odjevenom damom s kraljevskih dvora. Uvijek sofisticirana i elegantna, ona uživa veliku medijsku pozornost ne skrivajući svoju ljubav prema modi i trendovima.

Deena Abdulaziz princeza je iz Saudijske Arabije, a po mnogo čemu je drukčija od svojih sunarodnjakinja. Osim što živi u New Yorku, Deena ne propušta nijedan Tjedan mode, upijajući trendove koje uspješno uklapa u osobni stil te ne prestaje fascinirati jedinstvenim i pomalo drukčijim modnim izričajem od ostalih dama s kraljevskih dvora.