SUKI WATERHOUSE

Ova frizura idealna je za sve koji se ne žele odreći duge kose

07.07.2023 u 09:59

  • +5

Suki Waterhouse

Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Suki Waterhouse, 31-godišnja britanska glumica i pjevačica, u središtu je pozornosti kamo god da se uputi

Suki, koja je u hit seriji 'Daisy and The Six' utjelovila Karen Sirko, njeguje prepoznatljiv stil nadahnut boho i retro stilovima s neodoljivom rock vibrom, pa je i prilikom dolaska na modnu reviju kuće Fendi u Parizu bila itekako zapažena.

Britanka neobične ljepote i dugogodišnja djevojka Roberta Pattinsona svoj je cool look, koji je uključivao visoke kožne čizme, mini suknju i chic kardigan sa zlatnim gumbima, zaokružila frizurom koja predstavlja idealno rješenje za sve dame koje se, usprkos dominaciji kraćih stilova, ne namjeravaju samo tako riješiti svoje duge kose.

TALIJANSKI KRALJ ELEGANCIJE

Armanijeva revija u Parizu vrvjela poznatim damama; pogledajte njihove stajlinge

Pogledaj galeriju

Lijepa plavuša nosi slojevito ošišanu kosu s efektnim šiškama, što je savršena opcija za sve ljubiteljice duge kose koje žele osvježiti look bez drastičnih rezova.

Ovakvi stilovi imaju i dodatni plus jer daju volumen kosi, a ako je dobro ošišana, ovakva frizura neće vam oduzeti puno vremena jer je jednostavna za održavanje, što je odlična opcija za ljeto. Osim toga, izgleda totalno cool ako se podigne u ležernu punđu ili polurep s nekom chic kopčom.

Look bez greške Suki je upotpunila decentnim make upom i sunčanim naočalama.