vječna inspiracija

Crvena tako lijepo izgleda u jesenskim kombinacijama, a nitko tu boju ne nosi tako dobro kao Francuskinje

01.09.2022 u 09:42

Bionic
Reading

Univerzalno laskava i tako upečatljiva nijansa sjajan je dodatak jesenskim stajlinzima. Francuskinje tradicionalno posežu za crvenom bojom kao chic osvježenjem svake modne kombinacije. Bilo u obliku torbice, sakoa od tvida ili crvenog ruža, neka vam izgled Parižanki posluži kao odlična inspiracija

Bilo da preferirate odvažnu bordo boju ili nježnu ružičastu, crvena je savršena boja za oživljavanje vaše garderobe za hladnije doba godine.

Crpeći inspiraciju iz lišća koje u jesen pada s drveća i veselja koje dolazi s blagdanskom sezonom, crvena nije samo prijelazna, već svima stoji fantastično – a Parižanke je znaju najbolje stilizirati. Od rumenila i ruževa za usne do dodataka i odjevnih predmeta, dašak crvene boje tijekom hladnijih mjeseci u godini može transformirati svaki izgled iz dosadnog u sanjiv i tako chic.

I dok neki više vole dašak rumenila inspiriran Parizom nositi na usnama ili kao sjajni lak na noktima, drugi će radije crvenu uklopiti u svoju jesensku odjeću s trešnja crvenim džemperom ili tamnocrvenom jaknom. Što god da preferirate s ovom radosnom i glamuroznom bojom, sigurno nećete pogriješiti, posebice ako kopirate izgled fantastičnih Francuskinja koje je najbolje znaju nositi.

Crveni puloveri

Bilo da se radi o trenutno hit modelu na kopčanje s gumbićima ili elegantnom i uskom modelu koji se sjajno slaže s poslovnim lookom, nema šanse da s odjevnim komadom u ovoj boji prođete nezapaženo. No, nemojte se ograničiti klasikom. Tu su i 'preppy' modeli u kombinaciji ružičaste i crvene u to u pepita uzorku za one koji vole nešto malo drugačije.

Crveni ruž

O crvenom ružu i Francuskinjama nema se što puno reći. On je neosporan simbol zavodljivosti i beskompromisnog i tako jednostavnog chica ovih dama. Crveni ruž ima momentalan učinak i podiže baš svaki stajling.

Jakne i kaputi

Od elegantnih, ležernih pa do sportskih – jakne i kaputi crvene boje uvijek su lijep dodatak u garderobi. Podići će svaki stajling i učiniti ih upečatljivim.

Crvene torbe

Uz crveni ruž, torbice u ovoj nijansi još su jedan stilski potpis Parižanki. Birajte one manje, kompaktne i prave damske koje će svakoj kombinaciji dati elegantna prizvuk.

Crvene hlače

Zašto ne? Pogotovo u kombinaciji s vladajućim trendom modela širokih nogavica, pomalo retro, tako damski i prije svega chic.