žare i pale

Ove čizme odolijevaju svim trendovima i rasprodaju se rekordnom brzinom

23.01.2024 u 05:37

Bionic
Reading

Čizme su ultimativni zimski komad, a kada je riječ o modelima koji se nose sezonama i čija popularnost ne blijedi usprkos dolasku novih trendova, tada svakako treba baciti oko na gležnjače sa zatvaračem, čiji dizajn potpisuje The Row, brend koji slovi kao utjelovljenje tihog luksuza

The Row, brend sestara Olsen, odgovoran je za brojne najtraženije modne komade – dovoljno je sjetiti se samo crne banana torbe, utjelovljenja nenametljivog dizajna i praktičnosti, vječno elegantnih sandala s remenčićima ili sling-back natikača s mašnom. Ipak, nijedan model ne ističe se tako snažno kao kultne zdepaste čizme sa zatvaračem s prednje strane te su u kratkom roku postale najtraženije u 2019. godini.

Ove gležnjače nenametljivog, a opet savršeno dovoljno upečatljivog dizajna, po kojem su sestre Olsen poznate, stekle su popriličan broj obožavateljica, poput Rosie Huntington-Whiteley i Zoe Kravitz, koje su ih nosile puno puta otkako su dospjele na modnu scenu.

Čizme od skoro 1700 eura rasprodane su rekordnom brzinom i postale su jedan od najtraženijih artikala na stranicama za prodaju rabljenih stvari, kao što su eBay i Vestiaire Collective.

Iako su više puta obnavljane njihove zalihe na stranicama kao što su Matchesfashion, Net-a-Porter i Harvey Nichols, ove čizme tolikom brzinom završavaju u košaricama trendseterica da ih je posljednjih nekoliko godina bilo gotovo nemoguće kupiti. No dobra vijest je da su trenutno u dostupne u svim veličinama.

A jedno je sigurno - ljubitelji mode kojima nije problem izdvojiti četveroznamenkasti iznos za čizme neće požaliti. Srećom, tijekom vremena i brojni drugi brendovi preuzeli su ovaj dizajn i sada nude vrlo dobre iteracije za puno manje iznose.

The Row - čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ovaj model gležnjača sa zatvaračem s prednje strane nosiv je uz doista sve iz ormara, od midi suknji i hlača pa do trenirki.