SVI IH ŽELE

Ove će torbe podignuti baš svaki stajling, a sasvim slučajno slove i za najveći hit sezone

11.04.2019 u 10:30

Bionic
Reading

Prošlog ljeta na modnoj sceni sramežljivo se pojavio trend o kojem je brujio cijeli svijet, a sada se vraća u velikom stilu. Torbe sačinjene od perli glavni su ljetni adut brojnih trendseterica koje religiozno prate modna zbivanja. Gdje god se okrenete, primijetit ćete da neka od vaših omiljenih modnih blogerica, poznanica ili prijateljica u svom ormaru već ima jednu ovakvu chic torbicu kojoj je teško odoljeti

Torbe od perli prvi je proslavio brend Shrimps. Chic torbica 'Antonia' od umjetnih bisera koju je u sklopu svoje kolekcije za jesen/zimu 2017. predstavio Shrimps izazvala je opću euforiju kad se prvi put pojavila u online trgovinama.

Vrlo brzo nakon što je ova torbica ugledala svjetlo dana Instagram su preplavile fotografije trendi torbice koju u svom ormaru priželjkuju sve živuće trendseterice, a danas je gotovo nemoguće otvoriti Instagram profil neke poznate fashionistice i ne pronaći barem jedan model Shrimps torbice.

Kako to obično biva na modnoj sceni, torbica je poslužila kao inspiracija i drugim brendovima koji su se poigrali s perlicama i ubrzo lansirali svoje verzije popularne torbe, a trend je polučio toliki uspjeh da su i high street trgovine svojim kupcima ponudile raznorazne efektne modele s detaljem perlica ili one u potpunosti izrađene od perli.

Ove torbe opasno konkuriraju slamnatim i drvenim torbama koje već nekoliko sezona zaredom nose titulu vodećeg ljetnog hita, a tome u prilog svjedoče i brojne domaće i svjetske trendseterice koje su se svojim torbicama od perli već pohvalile na omiljenoj društvenoj mreži, barem kada je moda u pitanju - Instagramu.

Shrimps, Rosantica, Ganni, Susan Alexandra i Simone Rocha samo su neki od brendova koji nude najmaštovitije torbe od perli vintage izgleda s modernim zaokretom, a mi vam predlažemo nekoliko dizajnerskih i high street modela koji će ispuniti sve vaše želje kada je ovaj trend u pitanju.

  • +10
Torbe od perli Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije