PRODAJU SE BRZINOM MUNJE

Ove balerinke od 150 kuna trendseterice kupuju kao lude

12.07.2019 u 09:35

Bionic
Reading

Novi 'must have' komad među trendsetericama postale su Asosove Mary Jane balerinke za koje modni stručnjaci tvrde kako će nadolazeće jeseni postati modni imperativ

Nerijetko se dogodi da pojedinoj odjeći, obući i modnim dodacima modni stručnjaci predvide veliki uspjeh. Predvidjeli su veliki uspjeh Zarinoj točkastoj haljini i Teva sandalama te uspon haljina s potpisom brenda Realisation, a ista priča dogodila se s Asosovim balerinkama koje su modni stručnjaci detektirali još kada ih je Asos lansirao u prodaju.

Elegantne balerinke u stilu Mary Jane cipelica s četvrtastim vrhom postale su novi predmet žudnje trendseterica diljem svijeta, a najbolje od svega je njihova cijena od 150 kuna. Preslatke balerinke dostupne su u šest boja, od kojih su možda najefektniji model od tvida, model s leopard uzorkom te model pepita uzorka koji se prodaju brzinom munje.

Kada smo bacili oko na ove cipelice odmah nam je postalo jasno zašto su toliko tražene. Evidentno su udobne, cijena im je odlična i nevjerojatno su chic. Možda nisu cipele koje bi odabrala većina žena, ali svakako su kao stvorene za sve one romantične duše koje znaju cijeniti ženstvene krojeve.

Modni stručnjaci predviđaju da će ove preslatke balerinke biti novi jesenski hit, stoga ako ste planirali investirati u jedne ovakve cipele, predlažemo da što prije ugrabite jedan od ovih neodoljivih modela.