zavodljivo izdanje

Ovakvu haljinu poželjet će mnoge dame, a Jennifer Lawrence zna kako ju nositi

30.06.2023 u 11:50

  • +5

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Bionic
Reading

Slip haljine ponovno su na vrhuncu slave, a njihova jednostavnost i prilagodljivost čini ih najpoželjnijim komadom trenutno. Za jednu takvu odlučila se i Jennifer Lawrence, a riječ je o haljini s posebno ženstvenim detaljem

Glumica koja je nekoć bila tako često lice na crvenim tepisima diljem svijeta odlučila je predahnuti od svijeta showbusiness-a, a njezin povratak veseli mnoge. U četvrtak u New Yorku snimala je jednu reklamu, a njezin jednostavan i efektan look mnoge dame htjet će kopirati za nadolazeću sezonu vjenčanja, ljetne izlaske na večere i slično.

Jennifer Lawrence odjenula je jednostavnu svilenu slip haljinu crne boje koja srijeda izgleda vrlo jednostavno, no stražnja strana je ona gdje se događa čarolija. Izrez na leđima vrlo je dubok te seže sve do kraja donjih leđa, a zanimljiv detalj je i traka koja se veže u mašnu.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Uz to, Lawrence je nosila i jednostavne crne natikače s visokom potpeticom, a kosa je bila raspuštena.

Lawrence je od studenog 2022. u ulozi ambasadorice marke Longines i jedna je od mnogih slavnih osoba koje su sklopile partnerstvo sa švicarskim proizvođačem satova. Uz to, Lawrence ima ugovor i s Diorom, a kreaciju francuskog brenda nosila je i na vlastitom vjenčanju 2019. godine.

Osim slip haljine, Lawrence je viđena i u još jednom outfitu, a ovaj put je riječ o crnoj mini haljini. Ova haljina ima duge rukave i naglašena ramena, a nosila ju je uz iste crne natikače, crne sunčane naočale i crni rajf u kosi.

  • +7
Tenisice i slip haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo