vrijedno kopiranja

Ovakve traperice toliko su dobre da ih Dua Lipa nosi od jutra do sutra

26.03.2024 u 17:45

Bionic
Reading

Traperice klasičnog ravnog kroja pravi su bezvremenski komad kojim nikad ne možete pogriješiti, a slavna pjevačica ima odlične prijedloge kako ih nositi na elegantan način

Ako ste u potrazi za novim načinom na koji stilizirati svoje omiljene traperice, pjevačica Dua Lipa ima sjajan prijedlog za modnu kombinaciju, a nju je toliko oduševila da ju je nosila doslovno od jutra do mraka.

Slavne ljepotice navikli smo gledati u barem dva, a nerijetko i znatno više stajlinga tijekom samo jednog dana, no zvijezda albanskog podrijetla odlučila je da neće previše komplicirati te se držala jednostavne formule.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Naime Dua Lipa pokazala je koliko su svestrane traperice ravnog kroja, ali i kako ih vješto možemo spojiti sa samo nekoliko komada, kao što su majica, jakna i salonke na elegantan špic.

  • +2
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Riječ je o zaista jednostavnoj, ali neopisivo elegantnoj kombinaciji koju možete nositi na bezbroj načina. Primjerice, pjevačica je prvo osvanula u sivim trapericama uz polo majicu, dugački kožni baloner i efektne lakirane crvene cipele.

Zanimljivo, u sličnom izdanju nedavno smo vidjeli i manekenku Hailey Bieber, poznatu po favoriziranju polo majica, a koja je također spojila traperice s ovim komadom i mokasinkama vatrenocrvene nijanse.

Nakon što je zablistala u stajlingu ulične mode koji definitivno vrijedi kopirati, Dua Lipa za večernji je izlazak izabrala nešto glamuroznije komade. Odabir je pao na crni top dubokog dekoltea te sako iste boje, a kada je riječ o trapericama, odlučila se za ovog proljeća najpoželjniji svijetli dizajn. Sve je zaokružila crnim clutchem i salonkama iste boje.

  • +5
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsjetimo, pjevačka zvijezda nedavno je izdala novi album 'Radical Optimism', a hrvatski fanovi moći će uživati u njenom koncertu u pulskoj Areni 9. lipnja. No karata više nema, rasprodane su u samo - petnaest minuta!

SUBOTNJA ŠPICA

S dobrim parom traperica teško je pogriješiti; evo kakvi se modeli nose u Zadru

Pogledaj galeriju