PRISTAJU SVIMA

Široki modeli su out: Ove traperice koje nas čine vitkijima vratile su se na scenu

25.03.2024 u 15:00

Bionic
Reading

Tzv. bootcut modeli traperica s nogavicama koje se blago šire na krajevima nogavica jedan su od onih klasičnih stilova koji uvijek sjajno izgledaju, a iznimno su laskavi

Već neko vrijeme modni svijet luduje za tzv. baggy modelima ili trapericama širokih nogavica, no iako je riječ o iznimno laskavim krojevima, mnogi se ne osjećaju dobro u njima.

Osim toga, nisu ni laki za kombiniranje, osobito ako ste sitnije građe i niži pa modni stručnjaci sad predlažu kultni model koji vole fashionistice jer odlično pristaje svima.

Bootcut model dobio je ime po tome što je osmišljen da bi se mogao nositi preko čizama, a iznimno je laskav jer izdužuje noge zahvaljujući širem donjem dijelu nogavica te jako dobro pristaje i visokim i niskim djevojkama.

  • +14
Bootcut traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Riječ je o bootcut modelu koji odlikuje prepoznatljiv kroj s nešto širim nogavicama prema krajevima, a upravo se u takvim trapericama nedavno prošetala Gisele Bündchen.

ĐIR PO STRADUNU

Dubrovkinje plijenile poglede u trendi kombinacijama za proljeće

Pogledaj galeriju

Zanosna Brazilka, koja nakon razvoda od zvijezde NFL-a Toma Bradyja izgleda bolje no ikada, uvijek blista bez obzira je li na crvenom tepihu ili u nekom casual stajlingu. Gisele je tako s puno stila kombinirala efektne bootcut traperice, bež hudicu i kaput u boji devine dlake s bijelim trapericama retro stila. Stajling je upotpunila kosom skupljenom u ležeran rep i sunčanim naočalama.

Ovakve traperice, koje su na vrhuncu slave bile u 2000-ima, obožavale su i slavne ljepotice poput Shakire, Christine Aguilere i Britney Spears, a sad su ponovno in.

Stoga ako tražite nove traperice za proljeće i ljeto, nećete pogriješiti odlučite li se upravo za ovaj laskavi model koji se vratio na modnu scenu u punom sjaju.