MICHELLE OBAMA

Ovako se nose hit odijela: Bivša prva dama održala modnu lekciju

14.05.2019 u 15:28

Bionic
Reading

Bivša prva dama Amerike Michelle Obama na svjetskoj promociji knjige 'Becoming', memoara koji su na dobrom putu do proglašenja najprodavanijom autobiografijom na svijetu, javnost je uspjela posebno oduševiti mnoštvom upečatljivih izdanja s glavnim fokusom na moćnim modelima odijela

Za veliku svjetsku turneju, na kojoj i dalje marljivo promovira svoju knjigu, prva dama Michelle Obama angažirala je poznatu njujoršku stilisticu Meredith Koop koja je njezin prepoznatljiv modni stil dovela do savršenstva.

Kada je u prosincu 2018. godine zakoračila na pozornicu Barclays centra u New Yorku noseći sjajne čizme iznad koljena s potpisom modne kuće Balenciaga kako bi promovirala svoju knjigu 'Becoming', jedna stvar je postala sasvim jasna - izdanja Michelle Obame na književnoj turneji bit će puno uzbudljivija od viđenih izdanja tijekom obnašanja funkcije prve dame Amerike.

Slijedeći ovaj kultni modni trenutak, Michelle je otputovala u mnoštvo američkih i europskih gradova održavajući snažne govore i odrađujući intervjue u sklopu promocije memoara, a sve je to najčešće činila u savršeno krojenim, moćnim odijelima s dizajnerskim potpisom.

  • +9
Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tijekom boravka u Londonu odala je modnu počast domaćinima zalistavši u odijelu britanske dizajnerice Stelle McCartney, dok je u Kopenhagenu privukla ogromnu pažnju odabirom blještavog ružičastog odijela s potpisom popularnog danskog brenda Stine Goya.

  • +4
Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bilo da je riječ o moćnim odijelima, kombinezonima ili kompletima, Michelle Obami još jednom je uspjelo poći za rukom poslati snažnu poruku koja je neustrašiva, zabavna i moderna.