MICHELLE OBAMA

Bivša prva dama ovim je izdanjem ponovno dokazala titulu modne ikone

11.04.2019 u 11:10

Bionic
Reading

Bivša prva dama Amerike, Michelle Obama, trenutno odrađuje svjetsku promociju knjige 'Becoming', memoara koji su na dobrom putu do proglašenja najprodavanijom autobiografijom na svijetu, a na njezinoj promociji u Copenhagenu ponovno se povela za modnim trikom iz dana kada je obnašala funkciju prve dame SAD-a

Na službenim putovanjima diljem svijeta, Michelle se često koristi modom kako bi odala počast zemlji domaćinu, pritom podupirući rad lokalnih dizajnera. U Kopenhagenu bivša prva dama Amerike još jednom se povela za ovom uspješnom modnom formulom, ukazujući na danski dizajnerski talent kojem popularnost raste iz dana u dan.

Za svoje službeno pojavljivanje u Kopenhagenu, Michelle Obama odabrala je kreaciju s potpisom popularnog danskog brenda Stine Goya. Odijelo u boji lososa ukrašeno kristalima koji su imitirali izgled vatrometa pokazalo se savršenom kombinacijom posla i užitka, teme koju Obama vjerno propagira tijekom turneje.

  • +4
Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osnovan u Kopenhagenu 2006., Stine Goya je brend najpoznatiji po svojim originalnim printovima i praktičnom pristupu dizajniranju, a osim po jedinstvenim modelima haljina, svjetsku pažnju osigurali su i moćnim primjercima odijela kojim ne može odoljeti ni bivša prva dama Amerike.

Odabrani model u boji lososa, Michelle je stilizirala sjajnim nakitom i satenskim salonkama u identičnoj boji odijela, a koliko je počašćena činjenicom da je bivša prva dama Amerike odabrala odijelo s njezinim potpisom, dizajnerica Stine Goya otkrila je na Instagram profilu istoimenog brenda.

'Za nas Michelle Obama predstavlja sve ono što želimo predstaviti kroz naše kolekcije- snagu, inteligenciju, neovisnost, povjerenje – gospođa Obama posjeduje živahnost i duh kao nitko drugi! Njezina uloga aktivistice, majke i pisca pokazuje mnogostrukost njezine pojave. Iznimno smo počašćeni činjenicom što je upravo s nama odlučila surađivati na europskoj/skandinavskoj turneji', stoji u opisu objavljene fotografije Michelle Obama na Instagram profilu brenda Stine Goya.